LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PROJEKTI

Starter

Starter - Studentski.hr

Starter sustav dostavlja ponude za odlične poslovne prilike izravno u tvoj sandučić!

Sve što trebaš učiniti je ispuniti obrazac na starter.estudent.hr, naznačiti svoje interese i pričekati dok prve ponude za sjajne poslove, prakse, pripravništva ili stipendije ne krenu pristizati!

Osim što ti omogućavamo da saznaš za brojne poslovne mogućnosti, možemo ti pomoći da tvoja prijava zablista i tako se istakneš među ostalim kandidatima. Kako? Prije nego što proslijedimo tvoju prijavu poduzeću, pregledavamo sadrži li neke od najčešćih grešaka kod sastavljanja životopisa ili motivacijskog pisma, o čemu te što prije obavijestimo! Dodatno, tijekom godine organizirao brojne radionice koje ti mogu pomoći prilikom zapošljavanja i učiniti te konkuretnijim na tržištu rada, a tu su i posjeti poduzećima kako bi iz prve ruke saznao sve što te zanima i doživio stvarnu atmosferu na nekom radnom mjestu.

Počni na vrijeme i prijavi se na Starter!

Uz to, organiziramo i veliku studentsku konferenciju o zapošljavanju – Starter konferenciju. Već dugi niz godina, eSTUDENT okuplja predstavnike ljudskih potencijala vodećih poduzeća u Republici Hrvatskoj kako bi svim zainteresiranim studentima prenijeli praktična znanja i uputili ih kako se što bolje pripremiti za tržište rada.

Konferencija se organizira na svim većim sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu i uključuje sve industrije. Izrazito je interaktivnog karaktera, omogućuje studentima da odgovore na sva pitanja dobiju na licu mjesta te osobno upoznaju ljude koji će ih sutra intervjuirati.

U svrhu što bolje pripreme studenata za tržište rada, eSTUDENT krajem svake akademske godine izdaje i Starter priručnik koji obiluje profesionalnim savjetima i pokojim trikom kako što bolje napisati životopis, kako se pripremiti za intervju te kako dobiti posao iz snova!

Također, u samom priručniku vodeća poduzeća u Republici Hrvatskoj otkrivaju kako izgleda njihov idealan kandidat te što od njega očekuju, koje ga karakteristike trebaju krasiti i koje osobne mora posjedovati.