LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MachLAB j.d.o.o.

Komercijalist (m/ž)

OVAJ OGLAS JE ISTEKAO!

Zagreb
Promocija i marketing
info@3dworld.hr
Posao komercijaliste u našoj tvrtki je obilazak potencijalnih kupaca i starih kupaca službenim vozilom radi prezentacije pružanja naših usluga i proizvoda – usluge 3D modeliranja, 3D printanja plastike, lasersko rezanje i graviranje, izrada svijetlećih i promotivnih reklama i proizvoda, prodaja plastičnih kutija i gajbi za organizaciju skladišta i radione, prodaja i prezentacija našega novoga proizvoda / stroja – 3D printera naše proizvodnja, slanje promotivnih mailova, izlaganje i izložba na sajmovima. Naši najčešći kupci su tvrtke koje se bave proizvodnjom strojeva, alata, uređaja; servisi; restorani, kafići, suvenirnice, itd. Radno vrijeme nije fiksno te je po dogovoru sa studentom/icom te je moguće i napredovanje koje podrazumijeva i povećanje neto satnice.

Ako si osoba željna putovanja, upoznavanje novih osoba, razvijanje vještina, komunikacijskih sposobnosti onda si upravo odlična osoba za ovaj posao jer nudimo i mogućnost napredovanja te i zaposlenje nakon fakulteta. Tokom rada, ako se iskažeš kao pouzdana i radišna osoba, imati ćeš i mogućnost sudjelovanja na naš trošak na jednim od najvećih sajmova po svijetu (Italija, Češka, Njemačka, Belgija, Španjolska, Kina, Japan i SAD) gdje ćemo prezentirati našu proizvodnju i naš novi 3D printer kojeg upravo razvijamo. 


Obavezno je položena i važeća vozačka dozvola B kategorije, važeća osobna iskaznica, znanje engleskog jezika za komunikaciju i poznavanje rada na računalu. 

Prijaviti se možete putem eMaila info@3dworld.hr slanjem životopisa do 28.05.2023. do 23:59h. 
← Povratak na poslove