LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Romance Language Centre

Instruktor francuskog jezika

OVAJ OGLAS JE ISTEKAO!

Zagreb
Ostalo
work@romancelanguagecentre.com
U Romance Language Centre trazimo freelance instruktora francuskog jezika za vodenje individualnog tecaja (A1-A2) nasem uceniku iz SAD-a pocetkom studenog ove godine.

Nastava ce se odrzavati 2x puta tjedno, preko Zoom aplikacije. Obaveza na minimalno 6 mjeseci. Sat traje 60 minuta. Pocetna placa po satu: cca 140-150kn. Isplata na mjesecnoj bazi.

S obzirom da do sad nismo nudili tecajeve francuskog, trazimo nekoga tko bi, ako se pokaze kao odgovorna i vrijedna osoba s puno znanja i ljubavi prema francuskom te volje za ucenjem i napretkom, ostao s nama na duge staze kako rastemo te vodio odjel za francuski.

TKO SMO MI:
RLC je pokrenut iz ljubavi prema stranim jezicima s naglaskom na ucenje s razumijevanjem, a kao opreka trenutnim trendovima u jezicnoj zajednici gdje se prednost iskljucivo daje nekvalificiranim izvornim govornicima i gdje su standardi znanja u opasnom padu.
Nasi ucenici su vecinom odgovorni odrasli ljudi koji imaju snaznu motivaciju za napretkom i cvrste ciljeve zbog kojih uce jezik. Mnogi traze vise od samo jezicne poduke te ocekuju ono sto mi nudimo: opsirno i kvalitetno obrazovanje o jeziku i kulturi kroz razumijevanje.

IDEALNI KANDIDAT

Idealno ste apsolvent ili ste diplomirali francuski u zadnjih 2-5 godina s odlicnim ocjenama. Najveci naglasak stavljamo na vase znanje materije; iskustvo u predavanju je manje bitno iako pozeljno. Iskustvo te sve potrebne tehnike steci cete kroz mentorstvo koje nudimo.

Bitno nam je da ste odgovorni, predani, organizirani i vrijedni jer isto ocekujemo od ucenika i vodimo primjerom. Morate biti ogroman frankofil.

Izvrsno znanje engleskog jezika je obavezno jer su nasi ucenici vecinom s engleskog govornog podrucja.

Ako ste se imalo pronasli, sva pitanja i prijave mozete poslati na: work@romancelanguagecentre.com.

Prijava treba sadrzavati CV, preslike diplome i ocjena te motivacijsko pismo u kojem zelimo vidjeti tko ste VI. Nakon primitka cemo vas sigurno kontaktirati kroz narednih par tjedana te dati upute za intervju.

Rok za prijavu: 10.08. – 10.09.2022.
← Povratak na poslove
VEZANI POSLOVI
HOME Collection d.o.o. Concordia namještaj
Sportkart d.o.o.
Klinika za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević
Treća igra d.o.o.
Kočije Habric d.o.o.
Sveučilište u Zagrebu
Media one d.o.o.
Zagreb city hotels d.o.o.
INNOM Savjetovanje d.o.o.
Nina Štos - PETS STEP, obrt za čuvanje i šetanje kućnih ljubimaca
M san logistika d.o.o.
Markeš Petra, PETRAS PET, obrt za šišanje pasa
YOUNG & NOVEL j.d.o.o.
Figurella d.o.o.