LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZA DIGITALNE TALENTE

Prijavi se i osvoji stipendiju u Njemačkoj, rok za prijave je do 15. svibnja!

Natječaj je otvoren za studente diplomskih studija, poslijediplomskih studija, postdoktorskih studija te s programa profesionalnog usavršavanja.

Natječaj je otvoren za studente diplomskih studija, poslijediplomskih studija, postdoktorskih studija te s programa profesionalnog usavršavanja.

Njemačko ministarstvo obrazovanja (BMBF) objavilo je natječaj za prestižnu nagradu, Digital Green Talents 2024., namijenjenu mladim znanstvenicima iz cijelog svijeta koji imaju inovativne ideje o digitalizaciji i održivosti.

Toj nagradi cilj je podržati mlade talente u području digitalizacije i održivosti te im pružiti priliku za profesionalni i akademski razvoj. Pobjednici nagrade Digital Green Talents dobivaju niz pogodnosti poput pokrića cjelokupnih troškova boravka u Njemačkoj s trajanjem do 3 mjeseca. To je prilika za upoznavanje s njemačkim okruženjem, razmjenu ideja i suradnju s vodećim stručnjacima. Dobitnici nagrade sudjelovat će u proljetnoj školi 2025., koja uključuje radionice, ekskurzije i networking-događaje. Ta interaktivna i edukativna platforma pružit će vam dodatna znanja i mogućnost umrežavanja s kolegama iz cijelog svijeta. Nagrađeni postaju i dijelom prestižne globalne mreže Digital Green Talents, što pruža priliku za daljnju suradnju, razmjenu iskustava i sudjelovanje u budućim projektima.

Novo ministarstvo potiče povratak iseljenih Hrvata pomoću 500 stipendija za učenje hrvatskog jezikaNatječaj je otvoren za studente diplomskih studija, poslijediplomskih studija, postdoktorskih studija te sa programa profesionalnog usavršavanja. Kako biste se prijavili, potrebno je imati fokus na temama digitalizacije, održivosti i interdisciplinarnog pristupa, odlično poznavanje engleskog jezika te iznadprosječne akademske rezultate. Prijave su otvorene do 15. svibnja 2024. godine, a moguće ih je podnijeti preko obrasca na web-stranici Digital Green Talents.

Stipendije Zaklade UniSport Srce za dvoje najuspješnijih studenata sportašaViše informacija o natječaju, uvjetima prijave i nagrađivanju potražite na poveznici.
IZVOR: STIPENDIJE.INFO
FOTO: UNSPLASH