LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Veterinarski fakultet (18)

Najbolji studenti imaju priliku natjecati se za Dekanovu nagradu

Natječaj za Dekanovu nagradu otvoren je do 23. listopada 2020. godine za redovite studente za uspjeh u prethodnoj akademskoj godini.

Veterinarski fakultet po prvi put u povijesti ima CT uređaj za ljubimce

Nabavljanje CT uređaja korak je k osuvremenjavanju, između ostaloga, i klinika Veterinarskog fakulteta u Zagrebu.

Ni u zatvorenom, ni online – jedan fakultet odlučio je ispit održati na otvorenom

Vjerujemo da će svi radije izabrati polaganje ispita na svježem zraku, nego u zatvorenom, a upravo su to i omogućili studentima Veterinarskog fakulteta u Zagrebu.

Nađete li zaštićenu životinju, o njoj će skrbiti oporavilište Veterinarskog fakulteta

Ako pronađete neku životinju, možete kontaktirati oporavilište Veterinarskog fakulteta putem e-maila, telefona ili možete sami donijeti životinju u kliniku.

Veterinarski fakultet podijelio savjete za brigu o psima tijekom visokih temperatura

Tijekom ljeta i visokih temperatura, uz obveznu uživanciju s kućnim ljubimcima, potrebno je i adekvatno skrbiti o njima.

Čudo u skloništu: Nakon terapije na Veterinarskom fakultetu prohodali nepokretni štenci

Su, Lana, Lora i Loris četiri su štenca koja su usprkos sindromu plivajućeg šteneta uspješno prohodala. Donosimo njihovu priču.

Tim sa zagrebačke Veterine među najboljima u Europi

Zahvati koje u Europi obavlja tek desetak klinika sada su mogući i u Hrvatskoj zahvaljujući timu s Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Studenti veterine mjesecima radili na senzibilizaciji zajednice o zaštiti dupina i kornjača

– U 18 mjeseci zajedno naučili smo što je to društveno korisno učenje, što ono znači za visokoškolsko obrazovanje i rad organizacija civilnog društva, ali i kako studentskim društveno korisnim projektima doprinijeti razvoju lokalne zajednice, tj. osvještavanju o potrebama zaštite morskog okoliša, s posebnim naglaskom na dupine i morske kornjače. – poručuju s Veterinarskog fakulteta.

Veterinarski fakultet slavi svoju 99. obljetnicu

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu slavi devedeset i devet godina svojega postojanja. U sklopu bogatog programa proslave podijelit će i razna priznanja, nagrade te stipendije.

Studenti Veterinarskog fakulteta imaju svoj dan; uključeno roštiljanje

Veterinarski fakultet odlučio je uložiti u bolji odnos studenata i profesora te će 20. travnja održati Dan studenata koji će biti prepun zabavnih događaja i ukusne hrane.