LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za studente Veterinarskog fakulteta

Iskoristite priliku za ljetnu školu biosigurnosti u Ljubljani

Pozivaju se svi studenti Veterinarskog fakulteta da se prijave i iskoriste ovu izvanrednu priliku za profesionalni i osobni razvoj.

Pozivaju se svi studenti Veterinarskog fakulteta da se prijave i iskoriste ovu izvanrednu priliku za profesionalni i osobni razvoj.

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu obavještava da su otvorene prijave za ljetnu školu pod nazivom Summer School on Biosafety, koja će se održati u na Veterinarskom fakultetu u Ljubljani od 15. do 21. rujna 2024. godine. Ova jedinstvena prilika nudi studentima Veterinarskog fakulteta, uključujući i doktorande, mogućnost stjecanja vrijednih znanja i vještina iz područja biosigurnosti kroz praktične vježbe i interdisciplinarni pristup.

 

Akontacija i prijave


Prilika za studente: prijavite se na 8. međunarodnu ljetnu školu u Indoneziji


Akontacija za sudjelovanje iznosi 50 eura za sve studente, uključujući i doktorske studente. Na raspolaganju su samo dva mjesta, stoga se mole zainteresirani da što prije pošalju svoju prijavu. Prijava treba sadržavati prosjek ocjena, kratko motivacijsko pismo i godinu studija. Dokumente je potrebno dostaviti Prijamnom uredu Veterinarskog fakulteta najkasnije do 26. lipnja 2024., a za više informacija možete poslati upit na jsavoric@vef.unizg.hr.

Znanje o biosigurnosti potrebno je svima koji se bave različitim štetnim agensima i bolestima koje oni uzrokuju. Ljetna škola je osmišljena kako bi studentima veterinarstva omogućila poboljšanje primijenjenog znanja o biosigurnosti kroz praktične vježbe.

Prijavite se na interdisciplinarnu međunarodnu ljetnu školu u Šibeniku



Ova ljetna škola doprinosi kurikulumu članova VetNEST-a kao izborni kolegij i omogućuje studentima stjecanje 3 ECTS boda. Po završetku ljetne škole, svaki sudionik će biti sposoban kritički procijeniti i primijeniti potrebne mjere biosigurnosti kako bi povećao praktičnu i ekonomsku učinkovitost u svojoj struci.


Troškovi i rokovi

 
  • Studenti UL VF: 50 eura (uključujući PDV).
  • Inozemni studenti s CEEPUS stipendijom: 50 eura (uključujući PDV).
  • Inozemni studenti bez CEEPUS stipendije: 400 eura (uključujući PDV).

Kako izgleda i koji su uzroci sudara dvaju automobila: crash-test


Troškovi uključuju cjelokupni akademski i društveni program ljetne škole, ručkove i pauze za kavu, dok za CEEPUS studente uključuju i smještaj.
IZVOR: FACEBOOK VETERINARSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: VETERINARSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U LJUBLJANI