LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izvanredno postignuće

Veterinarski fakultet u Zagrebu službeno akreditiran kao ustanova za veterinarsku naobrazbu

Certifikat o akreditaciji dodijeljen je nakon evaluacije EAEVE-a, a čestitke pristižu iz cijele regije.

Certifikat o akreditaciji dodijeljen je nakon evaluacije EAEVE-a, a čestitke pristižu iz cijele regije.

Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu dodijeljen je certifikat o akreditaciji nakon evaluacije koju je proveo stručni tim Europske udruge ustanova za veterinarsku naobrazbu (EAEVE). Evaluacija se provodila od 17. do 21. travnja ove godine, a na sjednici Europskog odbora za veterinarsko obrazovanje (ECOVE) održanoj 7. lipnja 2023., fakultetu je službeno dodijeljen status „akreditiran”. 

Studenti su svoje oduševljenje iskazali u komentarima, a čestitke je izrazio i Davor Alagić, profesor na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta  u Sarajevu.

U svoje i u ime uprave Veterinarskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu još jednom upućujem iskrene čestitke dekanu Samardžiji i njegovom timu, kao i svim dragim kolegama i uposlenicima VEF ZG na izvanrednom postignuću i zvaničnoj potvrdi postignute visoke kvalitete veterinarskog univerzitetskog obrazovanja. Bravo i puno sreće u daljem radu, kazao je Alagić.

Veterinarski fakultet također je izrazio zahvalu svim studentima i djelatnicima jer su pokazali trud i zajedništvo tijekom vizitacije. 
FOTO: PIXABAY