LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izvanredno postignuće

Veterinarski fakultet u Zagrebu službeno akreditiran kao ustanova za veterinarsku naobrazbu

Certifikat o akreditaciji dodijeljen je nakon evaluacije EAEVE-a, a čestitke pristižu iz cijele regije.

Certifikat o akreditaciji dodijeljen je nakon evaluacije EAEVE-a, a čestitke pristižu iz cijele regije.

Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu dodijeljen je certifikat o akreditaciji nakon evaluacije koju je proveo stručni tim Europske udruge ustanova za veterinarsku naobrazbu (EAEVE). Evaluacija se provodila od 17. do 21. travnja ove godine, a na sjednici Europskog odbora za veterinarsko obrazovanje (ECOVE) održanoj 7. lipnja 2023., fakultetu je službeno dodijeljen status „akreditiran”. 

Zagrebački tenisači završili nastup na Europskim sveučilišnim igrama odličnim četvrtim mjestom


Studenti su svoje oduševljenje iskazali u komentarima, a čestitke je izrazio i Davor Alagić, profesor na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta  u Sarajevu.

U svoje i u ime uprave Veterinarskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu još jednom upućujem iskrene čestitke dekanu Samardžiji i njegovom timu, kao i svim dragim kolegama i uposlenicima VEF ZG na izvanrednom postignuću i zvaničnoj potvrdi postignute visoke kvalitete veterinarskog univerzitetskog obrazovanja. Bravo i puno sreće u daljem radu, kazao je Alagić.

Veterinarski fakultet također je izrazio zahvalu svim studentima i djelatnicima jer su pokazali trud i zajedništvo tijekom vizitacije. 
IZVOR: VETERINARSKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU FACEBOOK
FOTO: PIXABAY