LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Varaždin (106)

Osigurana besplatna putovanja za dobitnike Rektorove nagrade te popusti za redovne i izvanredne studente

Odluka o suradnji Sveučilišta Sjever i HŽ-a obradovat će redovite i izvanredne studente zbog brojnih popusta, a posebice dobitnike Rektorove nagrade jer će moći besplatno putovati.

Varaždinski studenti na Facebooku mogu dobiti besplatno psihološko savjetovanje

Studentski centar u Varaždinu i Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije pokreću psihološko savjetovalište za studente na Facebook stranici. Ondje će studenti moći dogovarati individualna savjetovanja i saznati niz korisnih informacija.

Studentica FER-a vodi antikorupcijski program za mlade

Kaja Pavlinić, 23-godišnja studentica FER-a, voditeljica je i idejna začetnica projekta kojem je u cilju ojačati kapacitete mladih u području borbe protiv korupcije, ali im isto tako dati mogućnost da sami iskažu svoj stav i da se njihov glas čuje.

Završeni radovi na zgradi FOI-ja, koštali su više od dva milijuna kuna

– Ponosni smo što doprinosimo vizuri središnjeg gradskog trga koji je, kao i FOI, jedna od nezaobilaznih turističkih točaka u našem gradu. – ističu s FOI-ja.

Bliži se još jedna brucošijada; studente zabavlja Lidija Bačić

Brucošijada za varaždinske i koprivničke studente održat će se u Areni Varaždin uz nastup Lidije Bačić. Ulaznice se prodaju po cijeni od 40 kuna.

Otvorena 21. Škola medijske kulture „dr. Ante Peterlić”; u organizaciju se uključilo i Sveučilište Sjever

– Višestruka je vrijednost Škole medijske škole „dr. Ante Peterlić”, a kako sam i sama bila polaznica škole, tim mi je više drago da se već druge godine održava upravo u Varaždinu. Zadovoljstvo mi je vidjeti kako škola srasta s gradom, jer se u samu organizaciju uključuje nekoliko gradskih udruga, ustanova, ali i Sveučilište Sjever. – istaknula je zamjenica gradonačelnika.

Studenti sportaši nadmetat će se u Varaždinu na UniSport Playu

450 studenata i studentica s dvadeset i jednog sveučilišta, veleučilišta i iz visokoškolske institucije iz Hrvatske i inozemstva okupit će se u Varaždinu od 12. do 14. travnja na sportskoj manifestaciji UniSport Play.

Na Geotehničkom fakultetu svira se na glazbalima napravljenim od elektroničkog otpada

Posjetitelji će se moći upoznati s radom Geotehničkog fakulteta u Varaždinu 8. travnja. Prilika je to za razgledavanje fakulteta i isprobavanje brojnih pokusa i raznih elektroničkih uređaja.

„Sveučilište Sjever orijentirano je na većinu potreba industrije u regiji.”

Na okruglom stolu o ulozi Sveučilišta Sjever u perspektivi visokog obrazovanja u Varaždinskoj županiji istaknuto je kako je na tržištu rada prisutna sve veća potreba za kadrovima visokoprofitabilnih industija, što je i težište djelovanja Sveučilišta.

Miroslav Škoro novi je suradnik na Sveučilištu Sjever

Na Sveučilištu Sjever ne kriju zadovoljstvo što će njihovi studenti imati mogućnost iz prve ruke učiti od iskusnoga glazbenika koji godinama vodi i uspješnu poslovnu karijeru – od generalnog direktora izdavačkih kuća do konzula Republike Hrvatske, a u novije vrijeme i vinara.