LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
regrutacija članova (27)

FSB Racing Team prima nove članove

Prvi hrvatski Formula Student tim zaprima prijave za nove članove koji će u novoj akademskoj godini raditi u nekom od 12 podtimovima na koje je podijeljen.

AIESEC prima nove članove; predstavnici tvrde da se radi o prilici za razvoj internacionalne karijere

Do 8. ožujka zaprimaju se prijave za članstvo u najvećoj svjetskoj udruzi mladih. Iz hrvatskog AIESEC-a poručuju da se radi o izvrsnoj prilici za razvoj internacionalne karijere te za stavku u životopisu koja će mlade usmjeriti prema najboljim poslodavcima.

ESN Rijeka prima nove studente!

Do 12. prosinca zaprimaju se prijave za pristupanje ESN-u Rijeka. Riječ je o studentskoj volonterskoj organizaciji koja je ove godine proslavila svoj 30. rođendan, a koja s više od 13 000 članova u 529 lokalnih sekcija raspoređenih u 41 državi, svakodnevno pomaže više od 350 000 studenata na razmjeni.

Otkrivamo čime se bave timovi Centra za razvoj mladih u kojima praksu možete odraditi i vi, a prijave traju još samo – danas

Odlučili smo produljiti rok prijava za volontersku praksu u CERM-u. Slanje zahtjeva za volontiranje traje do kraja dana. Nemoj biti ta osoba koja će žaliti za propuštenom prilikom i savršeno ukomponiranim detaljem u vlastitu životopisu.

Tourism Lab u potrazi za novim studentima

Udruga koja okuplja studente zainteresirane za turizam u potrazi je za novim članovima. Prijave se zaprimaju do 25. listopada.

Borite se protiv statistike, razvijte na vrijeme potrebne vještine i na jednostavan način dođite do posla

Broj nezaposlenih osoba u Republici Hrvatskoj mijenja se iz mjeseca u mjesec, ali ono što se zanemaruje jest činjenica da se iza svake brojke nalazi osoba. Nije lako istaknuti se među ovako velikim brojem kako ne bismo samo postali dio statistike, no uz pravovremeno stjecanje iskustva nije nemoguće.

Nakon sastanka vratiš se u dom oko 4 ujutro – jer najbolja su spontana druženja

Do 23. listopada zaprimaju se prijave za praksu u CERM-u – na portalu Studentski.hr i na drugim volonterskim programima. Provjerite koliko je zabavna atmosfera u ovoj organizaciji.

O praksi u CERM-u koja ne oduzima previše vremena, a koja stvara razliku među kandidatima za posao

„CERM studentima nudi priliku za razvoj, na njima je hoće li je prihvatiti i koliko se žele posvetiti tom razvoju. Osobno bih volio da se prijavi što više ambicioznih studenata koji znaju preuzeti inicijativu i zgrabiti priliku koju im nudimo.”

Ekonomska klinika u potrazi za novim studentima za savjetovanje građana, poduzeća i organizacija

Novi članovi Ekonomske klinike pružat će usluge savjetovanja uz mentorstvo stručnjaka iz različitih ekonomskih područja, a očekuju ih i razni projekti te interne i eksterne edukacije.

HSA prima nove studente; očekuju ih edukacije, rad na različitim projektima, ali i međunarodne razmjene

Do 13. listopada zaprimaju se prijave za članstvo u udruzi HSA. Studente Sveučilišta u Zagrebu koji se odluče priključiti očekuju edukacije, rad na raznim projektima i sudjelovanje u međunarodnim razmjenama diljem svijeta.