LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Regrutacija novih članova

Udruga studenata Europe – AEGEE-Zagreb traži nove članove

Za sve zainteresirane, u subotu, 6. studenog 2021. g, od 15 h organizira se druženje na kojem će se predstaviti rad same udruge te kroz razne igre približiti udrugu budućim članovima.

Za sve zainteresirane, u subotu, 6. studenog 2021. g, od 15 h organizira se druženje na kojem će se predstaviti rad same udruge te kroz razne igre približiti udrugu budućim članovima.

AEGEE-Zagreb dio je jedne od najvećih interdisciplinarnih studentskih udruga u Europi koja danas broji više od 13 000 članova u 40 europskih država. AEGEE-Zagreb osnovan je 1993. godine i od tada neprestano širi svoju mrežu članova, uključujući i ove godine. 

– Trenutno smo jedini lokal AEGEE – Europea u Hrvatskoj. Tijekom godina uspješno smo organizirali niz događanja na lokalnoj i europskoj razini: tečajevi stranih jezika, ljetne škole, konferencije, proslave i kulturne razmjene. Kroz naše ruke prošlo je na stotine mladih Europljana, bilo je onih koji su ostali cijeli semester, 4 godine ili tek 2 tjedna, a učili smo ih kako vezati kravatu, plesati drmeš ili pak cjenkati se na Hreliću uz još mnogo toga. – poručuju iz AEGEE-a. 

Budući članovi udruge imaju priliku priključiti se u jedan ili više timova: PR tim, FR tim, HR tim, tim za Lokalne aktivnosti, tim za Europske projekte. Postoji mjesto za one koji žele naučiti više o izradi vizuala, marketingu, one koji se žele usavršiti u prikupljanju sredstava i komunikaciji s kompanijama, koji žele naučiti kako regrutirati i prezentirati svoju organizaciju te za one koji su voljni organizirati različite evente na europskoj i lokalnoj razini te sudjelovati u radu na raznim AEGEE projektima (Europe on Track, Summer University, povijest lokala AEGEE-a Zagreb, itd).

Za sve zainteresirane, u subotu, 6. studenog 2021. godine od 15 h organizira se druženje u kafiću Melin, gdje će se predstaviti rad same udruge te kroz razne igre približiti udrugu budućim članovima i, kroz kratki intervju sa zainteresiranima, regrutirati nove članove.

Ako netko nije u mogućnosti doći, a zainteresiran je za članstvo, može se HR timu čiji podaci se nalaze na našim društvenim mrežama udruge: (Facebook i Instagram) te tamo ostaviti svoje informacije.

FOTO: UNSPLASH