LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
problemi (40)

U ljetnoj školi EIT Healtha kreiraju se rješenja za osobe s otežanim kretanjem i smanjenom mobilnošću

Prijave za ljetnu školu „Mobility and Active ageing” u organizaciji EIT Healtha otvorene su do 25. lipnja.

Donosimo nekoliko osobina onih koji se upuštaju u prevaru

Iako su razlozi koji potiču na nevjeru kombinacija psiholoških osobina, dinamike i uspješnosti veze, osobine poput sebičnosti, niske samokontrole i nesigurnosti ključni su faktori onih koji varaju svog partnera ili partnericu.

Više od 200 studenata bjelovarskog Veleučilišta ostaje bez menze

Tvrtka koja je pružala uslugu studentske prehrane u Bjelovaru prestaje s radom 29. veljače. Tim su potezom iznenadili studente, ali i upravu Veleučilišta u Bjelovaru. U tijeku je potraga za novim dobavljačem, ali i dugoročnim rješenjem problema.

Varaždinski studenti na Facebooku mogu dobiti besplatno psihološko savjetovanje

Studentski centar u Varaždinu i Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije pokreću psihološko savjetovalište za studente na Facebook stranici. Ondje će studenti moći dogovarati individualna savjetovanja i saznati niz korisnih informacija.

Tko prizna, pola mu se prašta: kako povući izgovorenu laž?

Kad se čovjek pronađe u neugodnoj situaciji, može se dogoditi da od osjećaja ugroženosti i nerazmišljanja izreče neku laž. Istina se na koncu uvijek otkrije, pa je bolje da je sami priznate. Ali kako povući izgovorenu laž?

10 razloga zbog kojih ste možda izgubili želju za seksom

Saznajte neke od razloga zbog kojih ste u zadnje vrijeme možda izgubili želju za seksom te kako vratiti strast u vašu spavaću sobu.

Problemi studentskih veza na daljinu

Nedostatak komunikacije jedan je od ključnih problema veza na daljinu, no uz uzajaman trud svi se problemi mogu riješiti.

Pojavio se opasni glodavac u studentskom domu; evo što o problemu kaže sanacijski upravitelj

U studentskom domu Stjepan Radić pojavio se štakor, a na Šari je to, čini se, stara vijest. Mirko Bošnjak, sanacijski upravitelj, otkrio je može li se ovaj problem trajno riješiti i koji mu je uzrok.

Zbog štrajka moguća promjena datuma održavanja mature i upisa na fakultete

Zbog štrajka koji se već određeno vrijeme održava u Hrvatskoj najviše će ispaštati maturanti. Postoji mogućnost znatnog pomaka datuma održavanja mature te kasnijeg upisa budućih studenata na fakultete.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja razmatra oduzimanje gotovo svih studentskih prava u godini mirovanja; Studentski zbor protivi se tome

Ministarstvo znanosti i obrazovanja izdalo je dopis u kojem navodi razloge zbog kojih bi studentima u mirovanju trebalo oduzeli studentska prava. Jedino je što nude studentima pravo na zdravstvenu zaštitu. Tome se SZZG opravdano protivi jer smatraju da se opravdanim slučajevima mora opravdati dana godina. Važno je poboljšati kvalitetu rješavanja slučajeva zbog česte potrebe za aktivacijom statusa.