LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Orahovačko jezero (27)

Potvrđeno da se Ferragosto održava ovog ljeta, ali uz novi lineup i još poneke izmjene

Festival na Orahovačkom jezeru ipak će se održati u kolovozu, ali sa smanjenim kapacitetom i izmijenjenim lineupom. Ulaznice su još u prodaji, a već se kupljene mogu iskoristiti ove ili iduće godine ili pak vratiti.

Dodana nova imena ovogodišnjem Ferragosto JAM-u; organizatori se oglasili o mogućoj odgodi

Usprkos potencijalnoj nemogućnosti održavanja Ferragosto JAM-a u terminu od 5. do 9. kolovoza, lineup će, obogaćen ZEZ festivalom, ostati isti, a organizacija se oglasila po pitanju potencijalne odgode i prebacivanja festivala u drugi termin.

Otkriven drugi od tri gostujuća festivala na Ferragosto JAMU

Na Orahovačkom jezeru u kolovozu će nastupiti i Z++, Krankšvester, Kuku$, 30zona, Grše, Buntai te DJ kolektiv Trepaj il' krepaj.

Ferragosto JAM ugošćuje JeboTon Feštival

Bendovi iz JeboTon kolektiva preuzet će na jedan dan jednu od pozornica festivala Ferragosta, a nastupit će Porto Morto, JeboTon Ansambl, Sfumato, Peglica i Komandos, Trophy Jump, Mellowteen te bliski suradnici kolektiva nemanja i Pseća plaža.

Objavljena nova pojačanja 13. Ferragosto Jama

Ferragosto JAM 13 održat će se na Orahovačkom jezeru od 5. do 9. kolovoza 2020, a svoje su nastupe sada potvrdili splitska rockerica Lovely Quinces s bendom, zagrebački punk rockeri Mašinko i synthwave duo pocket palma, dok iz Beograda stižu opaki alter rockeri Crvi i provokativni reper Ajs Nigrutin.

Objavljen novi val imena ovogodišnjeg Ferragosto Jama

Novo izdanje festivala na Orahovačkom jezeru okupit će oko 70 glazbenih imena regije, što je najviše u povijesti festivala, a dosad su već najavljeni Repetitor, Overflow, Jonathan, Svemirko i ABOP.

Objavljena prva imena festivala Ferragosto JAM

Svoj dolazak na Orahovačko jezero potvrdili su Overflow, Repetitor, Jonathan, Svemirko i ABOP. Nakon prošlogodišnjeg rekorda po broju izvođača, novo izdanje puca na čak oko 70 imena.

Ferragosto JAM oborio svoje rekorde

Kolektivno urlanje, ples na travi, gomila ljudi i vrsni izvođači obilježili su 12. po redu izdanje Ferragosto JAM festivala podno Papuka.

Najluđim dance tulumom otvoren 12. Ferragosto JAM

Nakon seta zagrijavanja pod ravnanjem DJ-a Kneže, Ella je kao jedna od predvodnica vala cro-dance groznice stala na glavni Addiko Piknik Stage te svima koji su se već od popodnevnih sati okupljali oko jezera bacila pozivnicu za dolazak na najluđi party.

Ferragosto JAM: Objavljena satnica, uvjeti povoljnijeg prijevoza i druge pogodnosti

Najraskošnije izdanje Ferragosta ugostit će više od 50 imena domaće i regionalne scene. Objavljen je kompletan raspored nastupa od 1. do 5. kolovoza, ali i informacije o tome kako do popusta na prijevoz vlakom i do besplatnog autobusa.