LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Klub Zona (151)

Biciklopopravljaonica uskoro u korona izdanju!

– Zbog izvanrednih okolnosti zainteresirani će svoj bicikl ostaviti na popravku i vratiti se po njega za najviše sat vremena. – objašnjava volonter Kluba Zona.

Sve veći broj splitskih studenata dio studija provodi u inozemstvu; zainteresirani za Erasmus dobit će sve informacije

– Prezentirat ćemo mogućnosti studentske razmjene u svrhu studija i stručne prakse u programskim i partnerskim zemljama u okviru programa Erasmus+, uključujući i aktivnosti mobilnosti na SEA-EU partnerskim institucijama. – najavljuje Maja Sumina iz Ureda za međunarodnu suradnju.

Otvorene prijave za sudjelovanje u raspravi o nacrtu Nacionalnog programa za mlade

Na gotovo 60 stranica navedeni su prijedlozi mjera i aktivnosti kojima državna vlast planira u naredne četiri godine podići razinu kvalitete života mladih. Pozivaju se svi zainteresirani da iznesu svoje stavove o njima.

Besplatno odradite mentalni trening u Klubu Zona

Preskočite jedan dan treninga u teretani i posjetite Klub Zona te svoj trening umjesto tijelu 22. siječnja posvetite mozgu.

Studentica TTF-a ilustrirala bakina modna razmišljanja

– Splitskoj studentici Tekstilno tehnološkog fakulteta u Zagrebu ovo nije prva izložba, a već je i dobitnica dvije Nagrade dekanice. Za dio ilustracija koje će izložiti inspiraciju je pronašla u bakinim duhovitim izjavama i stavovima o modi. – objašnjava voditelj Kluba Zona.

Šahovski klub Student organizira otvoreni turnir; prijave u tijeku

– Svake dvije subote u Klubu Zona održavamo šahovska druženja uz razgovore o šahu, analize mečeva i šahovske partije u kojima nam se mogu pridružiti svi zainteresirani. Posljednje ovogodišnje druženje iskoristit ćemo za održavanje turnira. – najavljuju iz Šahovskog kluba.

Zbog velikog interesa ponavlja se radionica izrade nakita; prijave u tijeku

– Uz osiguran alat i materijal sudionicima ću prenijeti svoje znanje o ručnoj izradi metalnog nakita. Kroz teorijski i praktični rad, koristeći bakar i mjed, učit će o povijesti nakita, ručnom radu i osnovama rada s metalima i raznim tehnikama. – objašnjava Dunja Puača.

Akademski slikar vodi radionice ilustracije; sudjelovanje je besplatno

– Sudionici višednevne radionice upoznat će se s mogućnostima ilustracije i dobit će priliku osloboditi svoju kreativnost. – najavljuje akademski slikar Ivan Svaguša.

Saznajte kako se osjećati sretnije, zadovoljnije, ispunjenije...

Trenerica osobnog rasta i razvoja posjetitelje Kluba Zona upoznat će s tehnikama koje pozitivno doprinose kvaliteti života.

Naučite kako sami isplesti šal, kapu ili rukavice

– Polaznice i polaznici će se, uz osiguran materijal i kroz praktični rad, upoznati s vunom kao materijalom, priborom i osnovama pletenja, a ovisno o svojim preferencijama i vještinama izradit će šal, kapu ili rukavice. – objašnjava Maja Krstić, voditeljica radionice.