LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Klub studenata psihologije “Feniks” (5)

Pokažite kako provodite svoje dane i uključite se u videoprojekt #ostanidoma

Klub studenata psihologije Feniks pokreće projekt s ciljem promicanje društvene odgovornosti. Vi se možete uključiti snimanjem videa u kojem ćete prikazati kako provodite vrijeme u samoizolaciji ili karanteni. Rok za slanje snimki jest 23. ožujka.

„Psiho-logo-pop" feniksovci započinju analizom zločinačkih umova

Interaktivnim predavanjem posvećenim seriji „Zločinački umovi", koje će se održati 11. siječnja u prostorijama Stabla znanja, započinje ciklus predavanja o aktualnim temama iz psihološke perspektive.

Ima li psihoterapije bez frojdovskog kauča, saznajte na "UMjetnosti"

Udruga studenata psihologije Feniks (Hrvatski studiji) i STUP (Filozofski fakultet u Zagrebu) prvi put organiziraju niz predavanja i radionica o sve poznatijoj vrsti psihoterapeutske metode – art terapiji. Održat će se u subotu, 19. studenog.

Studenti psihologije otkrivaju što će raditi u području PR-a i u policiji

U petak, 18. ožujka održava se peti po redu stručni skup pod nazivom „Psihologija u praksi” na kampusu Borongaj. Program skupa nudi uvid u raznovrsna radna mjesta psihologa u Hrvatskoj.

3. Stručni skup „Psihologija u praksi“

 U petak, 11. 4. 2014. održat će se treći stručni skup „Psihologija u praksi“. Skup organizira klub studenata psihologije Hrvatskih studija „Feniks“, a mjesto događaja su Hrvatski studiji.