LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stručni skup

„Psihologija u praksi”: Studenti će ugostiti 18 stručnjaka, prijave su u tijeku

Govorit će se o sportskim, vojnim, penološkim, forenzičkim i kliničkim temama, organizacijskoj psihologiji, neuroznanosti, seksualnoj terapiji i još mnogim drugim psihoterapijskim pravcima.

Govorit će se o sportskim, vojnim, penološkim, forenzičkim i kliničkim temama, organizacijskoj psihologiji, neuroznanosti, seksualnoj terapiji i još mnogim drugim psihoterapijskim pravcima.

Klub studenata psihologije Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu Feniks organizira deveto izdanje stručnog skupa Psihologija u praksi namijenjenog studentima psihologije, maturantima i svima koji se zanimaju za područje psihologije. Održat će se 9. i 10. travnja od 10 do 21 sat u digitalnom izdanju. 

Program obuhvaća raznovrsna predavanja u trajanju po otprilike 60 minuta, radionice i panel-raspravu na kojima će sudjelovati čak 18 stručnjaka iz više od 10 različitih područja struke. Govorit će se o sportskim, vojnim, penološkim, forenzičkim i kliničkim temama, organizacijskoj psihologiji, neuroznanosti, seksualnoj terapiji i još mnogim drugim psihoterapijskim pravcima. Osim toga, na svakom će se predavanju organizirati i darivanje. Informacije o gostujućim predavačima i točan raspored programa objavljuju se na službenoj stranici skupa.

Sudjelovanje je besplatno, ali je broj sudionika ograničen. Za sudjelovanje na predavanjima potrebno je prijaviti se preko linka. Ako će za neko od njih biti ispunjena kvota, svejedno je moguće prijaviti se – u tom će slučaju organizatori poslati obavijest o slobodnom mjestu 24 sata prije održavanja. Ista stvar vrijedi za mindfulness radionicu i radionicu kvalitativne analize za koje se prijavljuje na obrascu, te za panel-diskusiju na kojoj će se raspravljati o poduzetništvu u psihologiji, za koju se prijavljuje ovdje.

Valja naglasiti da sudionici koji shvate da na prijavljenim predavanjima ili radionicama ipak neće moći sudjelovati, moraju to javiti na feniks.hs@gmail.com najkasnije do 7. travnja u 23:59 kako bi se moglo ustupiti mjesto osobama s liste čekanja.
FOTO: PIXABAY