LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
KIF (26)

Knjižnica na KIF-u bit će zatvorena veći dio kolovoza!

Zbog korištenja godišnjih odmora mijenja se radno vrijeme knjižnice na KIF-u.

Zagrebački KIF i ove godine atraktivan maturantima; idoli su im Zlatko Dalić i Ante Kostelić

– Programi KIF-a izbor su za znatiželjne, vrijedne, odgovorne i hrabre mlade ljude koji svoju budućnost vide u odgojno-obrazovnim institucijama, profesionalnim, amaterskim i rekreativnim klubovima i sportskim sustavima te programima zdravstvenog fitnesa. – istaknuo je doc. dr. sc. Tomislav Đurković.

Psihologinja s KIF-a savjetuje kako se priviknuti na novi život

– Ova je kriza donijela ogromnu količinu stresa s kojim dolaze i tipične emocionalne reakcije kojima se ljudi sa stresom suočavaju! – govori Renata Barić.

Najplaćeniji hrvatski sportaš upisuje faks

Košarkašku karijeru započeo je u Mostaru, trenutno igra za Utah Jazz, a uskoro bi trebao postati student zagrebačkog Kineziološkog fakulteta.

Studenti KIF-a započeli novu godinu humanim činom

U organizaciji Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu i Crvenog križa Trešnjevka na KIF-u se održalo dobrovoljno darivanje krvi. Prikupljena je 301 doza.

FOTO: Predstavljamo šest najboljih studenata KIF-a – prema ocjenama i zalaganju

Na KIF-u, koji ove godine obilježava 60. obljetnicu postojanja, danas studira više od 2000 studenata. Upoznajemo 6 najboljih prema ocjenama i zalaganju.

KIF-ovke osvojile ženski Futsal Superkup!

Zahvaljujući pogotku Marijane Orešić u 14. minuti utakmice protiv FKIT-a, KIF-ovke su slavile na ženskom Futsal Superkupu.

KIF, Modrić i Rakitić hit među kineskim studentima!

– Volim nogomet i nadam se da ću u Hrvatskoj zaista o nogometu puno toga naučiti, posebice jer je Hrvatska prošle godine osvojila veliko drugo mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu, što me oduševilo. Kao glavni predmet na fakultetu odabrao sam upravo nogomet! – otkriva ShuZhe iz grada WuHana.

Planira se izgradnja terena za australski nogomet pored KIF-a; u tijeku crowdfunding kampanja

– Nadamo se da će naši igrači i igračice, koji godinama bilježe vrhunske rezultate, konačno dobiti priliku trenirati i igrati na vlastitom terenu. – poručuju iz SANH-a.

U tijeku upisi na studij Izobrazba trenera na jednom od triju najpoželjnijih hrvatskih fakulteta

Osnovna je svrha studija za izobrazbu trenera osiguranje kvalitetne izobrazbe stručnih kadrova za potrebe obavljanja svih stručnih poslova u sportu. Prijave budućih studenata vrše se do 13. rujna.