LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
izložbe (24)

Sa samo 20 godina iza sebe ima već nekoliko izložbi: Tko je Nikola Jergović?

Nikola Jergović sa svojih dvadeset godina već broji izložbe i nagrade za svoj umjetnički rad. Porazgovarali smo s njime o prvoj izložbi u Studentskom centru Palah, o onom što smatra svojim najvećim uspjehom, ali i o željama za budućnost.

Besplatno ovog tjedna: Biciklopopravljaonica, radionica keramike, studentska izložba, večer društvenih igara

U srijedu je u programu Kluba Zona Biciklopopravljaonica, u četvrtak radionica keramike, u petak otvorenje izložbe studenta UMAS-a, a u subotu večer modernih društvenih igara.

Noć knjige: Knjižnica FFOS-a priprema program koji se dotiče i fakulteta u doba korone

Povodom Noći knjige Knjižnica FFOS-a priprema dvije virtualne izložbe: „Knjige koje su promijenile svijet” i „FFOS u doba korone”.

Online noviteti: riječki HNK pokrenuo Vremensku kapsulu

– I sljedećih će dana Zajc objavljivati tematske online izložbe u 17 sati i snimke odabranih predstava u 22 sata, ali i prenositi zapise svojih umjetnika koji zbog okolnosti pandemije ne mogu stati na pozornicu pred publiku. – navode iz Kazališta.

Online filmovi, izložbe, kazališta i knjižnice na jednom mjestu!

Ministarstvo kulture sastavilo je popis kojim motiviraju sve da ostanu doma i uživaju u kulturnoj ponudi koja obuhvaća filmsku umjetnost, književnost, kazališta i izložbe.

U Studentskom centru otvaraju se dvije izložbe u jednoj večeri

U Kiosku i Galeriji SC posjetitelje očekuju dvije izložbe: Nadmoć nemoći i Dune – the Desert Planet.

„Mladi izlažu”: Svi se zainteresirani mogu prijaviti za predstavljanje u centru Splita

– Ovo je peta godina da postav izložbi u ciklusu „Mladi izlažu” tražimo preko javnog natječaja i autorima mlađe generacije nudimo jedinstvenu priliku da se predstave u atraktivnom prostoru u centru Splita. – ističe voditelj programa Kluba Zona.

Natječaj „Samo jednom prvi put” otvoren i za studente

Do 30. rujna zaprimaju se prijave za prvu samostalnu ili skupnu izložbu u bilo kojem mediju: slikarstvo, kiparstvo, grafika, crtež, umjetničke instalacije, performans, akcije, fotografije, konceptualna umjetnost, video i novi mediji.

Istu večer Damir Sokić izlaže u Francuskom paviljonu, a Mihael Klanjčić u Galeriji SC-a!

U SC-u se iste večeri postavljaju izložbe Damira Sokića i Mihaela Klanjčića. „Skladište Moderne” moguće je pogledati do 29. lipnja, a „Objekte” do 15. lipnja.

„Mladi izlažu”: Autorima se nude tehnički zahtjevi, promocija i mogućnost participacije u troškovima

– Ovo je četvrta godina da postav izložbi u ciklusu „Mladi izlažu” tražimo putem javnog natječaja i autorima mlađe generacije nudimo jedinstvenu priliku da se predstave u atraktivnom prostoru u centru Splita. – ističe Goran Biličić.