LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
humanitarna pomoć (29)

I dalje se skupljaju sredstva za izbjeglička kućanstva čiji su članovi ostali bez posla

Za 40 kućanstava u riziku od beskućništva prikupljeno je više od 120 000 kuna, a do 16. lipnja prikuplja se pomoć za njih još 15.

Organizira se virtualna humanitarna utrka za obrazovanje siromašnih; evo kako se uključiti

– Pronađite 5 kilometara u vašoj blizini, prijavite se na utrku i donirajte kotizaciju od 55 kuna koja će nahraniti jedno dijete 5 mjeseci svakodnevnim školskim obrokom. – poručuju iz Marijinih obroka.

HKS otvorio fond za pomoć pogođenima potresom i koronavirusom; za početak uplaćeno 92 000 kn

HKS je otvorio fond za financijsku pomoć pogođenima potresom i koronavirusom. Sveučilište je, zajedno s proširenim Rektorskim kolegijem i Studentskim zborom, uplatilo 92 000 kn.

Pomozite ljudima u samoizolaciji volontirajući u Rijeci

Zainteresirani studenti i djelatnici Sveučilišta u Rijeci pozivaju se na pomoć rizičnim skupinama ljudi.

CinePharm posvećen dekorativnoj kozmetici: Je li bolje vjerovati brendovima s tradicijom ili inovativnim proizvodima?

– Uz savjete raznih influencera, sponzorirane objave na društvenim mrežama i pretraživanja internetskih stranica, ponekad je teško pronaći pravu istinu o temi koja je u kratko vrijeme postala jednom od najraširenijih među mlađom populacijom. – poručuju iz Studentskog zbora FBF-a.

Prvi se put organizira Advent u Studentskom domu Cvjetno naselje; donosimo detalje

SD Cvjetno naselje će uskoro oživjeti božićni ugođaj i svojim stanarima prirediti advent u naselju. Sav novac prikupljen prodajom hrane i pića ići će u humanitarne svrhe.

„Ženska priča”: ne propustite live talk-show humanitarnog karaktera i s velikom dozom humora

Nova sezona „Ženske priče” započinje 19. rujna, a sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke. Za program se brinu poznata lica koja će pričati o sveprisutnijoj potrebi za nasmijavanjem kroz stand-up komediju, predstave, filmove, karikature i ilustracije.

Objavljen nevjerojatan podatak o prehranjivanju gladne djece u školama

– Iako nam brojke nikada nisu bile najbitnija stvar, ovo je još jedna predivna prekretnica koja nam daje priliku da slavimo i zahvalimo svakoj pojedinačnoj osobi koja sudjeluje u ovoj misiji – od onih koji doniraju do volontera koji kuhaju i poslužuju hranu gladnoj djeci u svojim zajednicama. – rekao je Magnus MacFarlane-Barrow.

Prisjetimo se zašto Crveni križ opisujemo rečenicom „Tutti fratelli”

Nedaleko od Solferina Dunant je, prema izvorima, povikao da smo svi braća. Što je to za njega značilo i kakve veze ima s Crvenim križem, saznajte na Dan obilježavanja ove humanitarne organizacije.

Čilić, Modrić, Rakitić, Lovren i brojni drugi sportaši na „Gem Setu”

Luka Modrić, Ivan Rakitić, Dejan Lovren, Valent i Martin Sinković, Ivan Dodig, Mate Pavić, Sara Kolak, Ana Konjuh, Dina Levačić te još brojni drugi vrhunski sportaši prenijet će važnu poruku o ljubavi prema sportu te svojim dolaskom pomoći u realizaciji najnovijeg projekta Zaklade – gradnji multifunkcionalnih sportskih igrališta u sredinama Hrvatske kojima je pomoć najpotrebnija.