LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Harry Potter (78)

Studenti kroz glazbu predstavljaju filmove kao što su Harry Potter, Star Wars, Kum, Gospodar prstenova

Prepoznatljive glazbene teme koje se uvijek rado pjevuše predstavit će Orkestar mladih glazbenika, pod ravnanjem mladog maestra Mara Rice.

FOTO: Vodimo vas na nezaboravno putovanje čarobnjačkim svijetom Harryja Pottera

Zaljubljenici u seriju knjiga i filmova o Harryju Potteru zasigurno bi voljeli posjetiti mjesta na kojima su ovi kultni filmovi snimani. Mi vam donosimo fotografije najzanimljivijih.

Najpoznatije teorije iz serijala o Harryju Potteru koje su se pokazale istinitima

Koliko si se puta zapitao, dok si listao knjige o Harryju Potteru, je li to J. K. Rowling zamislila baš kao što to i ti zamišljaš? Je li tvoja teorija samo teorija, ili je pak među onima koje su se ispostavile istinitima?

Stižu četiri nove knjige o svijetu čarobnjaštva Harryja Pottera

– Pripremite se dublje zaroniti u bogatu povijest magije (bilo da je to naša, vlastita povijest bezjaka ili čarobni svijet koji je stvorila J. K. Rowling) ovom novom serijom kratkih e-knjiga, inspiriranih izložbom Britanske knjižnice i njezinim pratećim knjigama, „Harry Potter: Povijest magije”. – stoji na stranici Pottermore.

Magistra psihologije otkriva što se dogodi kada svijet Harryja Pottera i „Igre prijestolja” spojite sa psihologijom

Magistra psihologije Dubravka Pešorda otkrila nam je kako izgleda spajanje psihologije i popularne kulture te kako se ono održava na ljude.

Odlična vijest za fanove Harryja Pottera: najbolji su materijali za veze

Najnovija istraživanja pokazuju kako su zaljubljenici serijala o mladom čarobnjaku potencijalno puno bolji ljubavnici nego što bi se to moglo očekivati.

Obožavatelji stvorili novu teoriju; ožiljak na čelu Harryja Pottera zapravo ne predstavlja munju?

Na društvenim mrežama počele su kružiti teorije kako jedan od glavnih obilježja Harryja Pottera zapravo ne predstavlja munju, a obožavatelji su podijeljeni oko tih tvrdnji.

Rođendan Princa miješane krvi, čarobnjaka kojeg volimo i mrzimo

Dana 9. siječnja 1960. godine rođen je čarobnjak čiju je tužnu sudbinu J. K. Rowling iskoristila da na kraju serijala svim obožavateljima slomi srce i još ih jednom uvjeri u snagu ljubavi.

Dvije filmske verzije prvog dijela „Harryja Pottera” ugledale svjetlo dana

Omiljeni filmski serijal brojne publike prije 17 godina ugledao je svjetlo dana, a u prilogu vam donosimo sedam zanimljivih činjenica o prvom nastavku „Harryja Pottera”.

Kontroverze u novom traileru filma „Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela”

Izašao je novi trailer za film „Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela” koji će imati svoju premijeru 16. studenoga 2018. godine. Navedeni trailer, koji je ujedno i posljednji prije izlaska filma, donio je iznimno velike kontroverze po pitanju odnosa Onoga-Čije-Se-Ime-Ne-Izgovara i njegovog ljubimca, zmije Nagini.