LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
financijska sredstva (11)

Projektom Drive in kultura prikupljeno 10 tisuća kuna za zagrebačke studente

Jučer, 20. srpnja, potpisani su ugovori s 10 studenata kojima su dodijeljena novčana sredstva prikupljena projektom koji je provela SABMARINE produkcija.

Osigurano 700 000 kn za financiranje znanstvenih časopisa

Do 5. srpnja sastavnice Sveučilišta u Rijeci mogu se prijaviti na natječaj za financiranje znanstvenih časopisa, za što je osigurano 700 000 kuna.

Za studentske programe namijenjeno više od milijun kuna; objavljeni dobitnici sredstava

Sredstva za sufinanciranje studentskih programa dodijeljena su u iznosu nešto većem od milijun kuna, a žalbe na privremene rezultate mogu se poslati do 10. lipnja.

Riječko sveučilište dodjeljuje 2 milijuna beskamatnih poduzetničkih zajmova

Odobravaju se iznosi od 50 000 do 200 000 kuna u svrhu financiranja operativnih troškova projekata poslovne suradnje te zapošljavanja sadašnjih i bivših studenata Sveučilišta u Rijeci.

Studentski centar u Zagrebu objavio rezultate natječaja za financiranje studentskih aktivnosti

Jučer, 31. siječnja, objavljen je popis podnositelja zahtjeva za financiranje studentskih aktivnosti koji su ostvarili pravo na financijska sredstva, kao i popis onih koji to pravo nisu ostvarili.

Otvoren Natječaj za sufinanciranje studentskih programa na Sveučilištu u Zagrebu

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je Natječaj za sufinanciranje programa pojedinačnih studenata te studentskih zborova, udruga i organizacija. Rok je za prijavu programa 18. travnja.

Sveučilište u Osijeku raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija i potpora

Studenti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku mogu se do 15. veljače prijaviti na natječaj za stipendiju ili potporu u ukupno 4 kategorije. Dodjeljuje se 120 stipendija u iznosu od 900 kuna mjesečno te 5 potpora za studente u stanju socijalne potrebe.

Sveučilište u Splitu za najbolje ovogodišnje studentske projekte iz upisnina izdvojilo čak 1,8 milijuna kuna

Studentske udruge koje djeluju pod okriljem splitskog sveučilišta ove su godine za svoje djelovanje i kvalitetne projekte nagrađene pozamašnim financijskim sredstvima kojima se podupire i omogućava realizacija najzanimljivijih i najinovativnijih studentskih ideja.

Zagrebačko Sveučilište donijelo odluku o studentskim programima koje će financirati

Sveučilište u Zagrebu objavilo je rezultate Natječaja za studentske programe. Žalbeni je rok do 4. svibnja u 16 sati, a dotad se trebaju javiti i oni koji misle da dodijeljena sredstva neće moći iskoristiti.

Studentski zbor osječkoga Sveučilišta raspisao natječaj za studentske programe 2016.

Prilika za studentske udruge i organizacije te studentske zborove sastavnica osječkoga Sveučilišta za sufinanciranje projekata i programa koji doprinose promociji i razvoju Sveučilišta i studentskoga života u Osijeku.