LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska sredstva

Raspisan javni poziv za prijavu studentskih projekata na ovom Sveučilištu

Obuhvaća projekte koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti – namijenjene isključivo studentima.

Obuhvaća projekte koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti – namijenjene isključivo studentima.

Studentski centar Sveučilišta u Rijeci objavio je Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima, stoji na stranici Sveučilišta.

 

„Cilj ovog Poziva je dati poticaj studentima i studentskim organizacijama za provođenje što većeg broja aktivnosti koje doprinose poboljšanju studentskog standarda i kvaliteti života studenata.“ – glasi u Pozivu.

 

Tko se može prijaviti?

 

1. Studenti pojedinci (redovni i izvanredni) Sveučilišta u Rijeci, Veleučilišta u Rijeci i visokih škola (studenti koji pohađaju: sveučilišni prijediplomski studij, sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij, sveučilišni diplomski studij, stručni kratki studij, stručni prijediplomski studij i stručni diplomski studij).

2. Studentske organizacije (studentski zborovi, studentske udruge i druge organizacije studenata koje moraju biti upisane u Registar studentskih udruga i drugih studentskih organizacija Sveučilišta u Rijeci, Registar studentskih 2 udruga Veleučilišta u Rijeci ili u drugi odgovarajući registar) koje djeluju na području Primorsko-goranske županije,

3. Grupe studenata (redovni i izvanredni) Sveučilišta u Rijeci, Veleučilišta u Rijeci i visokih škola (studenti koji pohađaju: sveučilišni prijediplomski studij, sveučilišni integrirani prijediplomski i diplomski studij, sveučilišni diplomski studij, stručni kratki studij, stručni prijediplomski studij i stručni diplomski studij).

Studenti mogu sva pitanja vezana uz Javni poziv poslati na email adresu: projekti@scri.hr, najkasnije pet dana prije isteka Poziva ili na broj telefona 099/529 4293.

Prijave se šalju zaključno do 17. studenog 2023. godine elektronskim putem na mail adresu projekti@scri.hr preporučeno poštom u zatvorenoj koverti na adresu: STUDENTSKI CENTAR RIJEKA, Radmile Matejčić 5, 51000 RIJEKA s naznakom „Za javni poziv: Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima“ NE OTVARATI.

Više informacija i popis dokumentacije potražite na poveznici.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA