LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
filmski festival (36)

Ujedinjuju se najveći svjetski filmski festivali u jedan globalni!

Filmoljupci, jeste li spremni? Najveći svjetski filmski festivali od 29. svibnja nadohvat su vam ruke!

Art-kino bira buduće ambasadore Hrvatske na Venecijanskom filmskom festivalu

Biraju se tri kandidata, starosti od 18 do 25 godina koji će ove jeseni biti dio žirija na Venecijanskom filmskom festivalu. Prijave se primaju do 31. svibnja.

6. je Međunarodni studentski filmski festival STIFF pred vratima

Počinje novi studentski filmski festival s brojnim pripadajućim radionicama. Na vrijeme otkrij što te sve očekuje, kao i sve potrebne informacije.

Produžen rok za prijave gifova koji će se izložiti na Međunarodnom studentskom filmskom festivalu STIFF

Do 5. rujna zaprimaju se GIF filmovi i animacije koji ne smiju biti duži od 30 sekundi, a koji moraju biti u loopu, visoke rezolucije i u profilu H.264.

Dobra vibra obilježila dolazak nove zvijezde na domaće filmsko festivalsko nebo

Započeo je Rab Film Festival, koji će do 27. kolovoza ugostiti niz filmskih projekcija i koncerata. Na zatvaranju posjetitelje očekuje posebna atrakcija – RAFF SEAPLEX KAICH.

Prvi Rab Film Festival pretrpan sadržajem; film moguće pogledati i s barke

Posjetitelji će pogledati odabir društveno relevantnih igranih i dokumentarnih filmova u kojima se istražuju aktualni globalni i lokalni problemi, poslušati koncerte Urbana & 4, Zdenke Kovačiček, dvojca Nipplepeople, Detoura i Elementala te napraviti prvi korak u upoznavanju nedovoljno poznate rapske gastronomske ponude.

Naš filmski festival nominiran za nagradu EFFE; internetsko glasanje publike u tijeku

Vukovar film festival postao je jedan od 24 nominirana europska kulturna događaja koji će se 26. rujna ove godine natjecati na svečanoj dodjeli nagrade u Bruxellesu. Svi mu zainteresirani preko interneta mogu dati svoj glas za nagradu publike.

Rumunjski kandidat za „Oscara” pobijedio u Vukovaru

Mnoštvo kvalitetnih filmova obilježilo je ovogodišnje izdanje „Vukovar Film Festivala”, a jednoglasno je najboljim proglašen „Ne zanima me ako u povijesti ostanemo zapisani kao barbari“, film rumunjskog redatelja.

Hrvatski film „Za ona dobra stara vremena” otvorio Vukovar Film Festival

Ovogodišnji festival otvorio je film redatelja Eduarda Galića, a svojim uvodnim govorom direktor VFF-a prisjetio se uspjeha dosadašnjih izdanja na kojima se prikazalo više od 900 filmova i koje je posjetilo više od 300 tisuća ljudi.

Najkvalitetniji filmovi s najznačajnijih festivala i ove godine u Vukovaru

Dvanaesto izdanje Vukovar film festivala otvara se domaćim uratkom, filmom „Za ona dobra stara vremena“ iskusnog redatelja Eduarda Galića, a posjetitelje svih dana festivala očekuje doista bogat program.