LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filmski festival

Otvorene prijave za 9. Star Film Fest!

Na festival svoje filmove mogu prijaviti osobe koje imaju najmanje 18 godina i koje nisu starije od 35 godina (u trenutku godine proizvodnje filma).

Na festival svoje filmove mogu prijaviti osobe koje imaju najmanje 18 godina i koje nisu starije od 35 godina (u trenutku godine proizvodnje filma).

Organizator Star Film Festa, Kinoklub Sisak poziva sve mlade autore kratkometražnih filmova iz cijelog svijeta da prijave svoje filmove na natječaj za sudjelovanje u ovogodišnjem devetom izdanju Star Film Festa!

 

Filmovi se mogu prijaviti u kategorijama igranog, dokumentarnog, eksperimentalnog, industrijskog i animiranog filma. Mogu se prijaviti filmovi producirani tijekom protekle dvije godine (1. 1. 2020.). Prijavljeni filmovi ne smiju biti duži od 25:00 minuta. Na festival svoje filmove mogu prijaviti osobe koje imaju najmanje 18 godina i koje nisu starije od 35 godina (u trenutku godine proizvodnje filma).

 

Prijave su otvorene do 15. svibnja 2022. godine. Prijaviti se može preko online servisa FilmFreeway ili Festhome. Poveznice na online servise dostupne su na internetskoj stranici festivala, a na istom se mjestu nalaze i Pravila za prijavu filma.

 

Star Film Fest posvećen je filmovima mladih autora diljem svijeta te već 8 godina zaredom mladim, talentiranim filmašima pruža priliku da njihovi uradci dođu na projekcijsko platno te omogućava afirmaciju polaznicima Akademije dramskih umjetnosti i Akademije likovnih umjetnosti, ali i bilo kojoj mladoj osobi koja se želi baviti filmom van akademskih okvira.

 

SFF će se održati od 1. do 3. rujna 2022. godine pod sisačkim zvjezdanim nebom, a osim filmskih projekcija i natjecateljskog programa održat će se i izložbe, filmske radionice, koncerti te rasprave o aktualnim tematikama. Žiri dodjeljuje ukupno 12 nagrada među kojima je i novčana nagrada koja će se dodijeliti jednom od pobjedničkih filmova kao poticaj za daljnje stvaranje.

FOTO: PRESS