LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
diplomski rad (27)

Krenule obrane diplomskih radova preko interneta

U petak, 27. ožujka, održana je obrana diplomskog rada studenta nastavničkog smjera diplomskog studija povijesti. 

Sve o pisanju akademskih radova na online predavanju

Zanima te kako napraviti kvalitetan završni ili diplomski rad? U četvrtak, 2. travnja, održat će se online predavanje upravo za tebe, ali požuri s prijavom jer je broj sudionika ograničen.

Upitan način obrane diplomskih i završnih radova; evo što kažu sa sveučilišta

Nakon zatvaranja obrazovnih ustanova nastava je prešla u elektronički oblik. Ostalo je pitanje kako će se braniti diplomski i završni radovi. Većina institucija još raspravlja o načinima provedbe tog dijela studiranja, a diplomci i apsolventi nadaju se što bržem i jednostavnijem rješenju.

Napravite najbolji diplomski rad uz smjernice s ciklusa predavanja o izradi diplomskih radova

Centar za savjetovanja studenata u Splitu organizira ciklus predavanja kojima se nastoji pomoći studentima viših godina diplomskih studija u pisanju diplomskoga rada.

FOTO: Ako si muško i ne znaš što obući za obranu diplomskog – evo nekoliko ideja

Ponekad i dečkima ponestane inspiracije za odjevnu kombinaciju, pogotovo kad je u pitanju tako važan dan koji je i već sam po sebi stresan. No, ne brini, čeka te fotogalerija puna ideja!

FOTO: Inspirativni outfiti za obranu diplomskog rada – za cure

Business-casual odjevne kombinacije ulit će u tvoj nastup dašak elegancije, ali i opuštenosti, što svakako neće odmoći. Zbog toga je Studentski.hr za tebe pripremio galeriju inspiracije za tvoj outfit.

Studenti masovno plaćaju drugima izradu seminarskih, završnih i diplomskih radova; otkrivamo kako izgleda taj cijeli proces

Preko Facebook profila saznali smo kakve su ponude usluga pisanja seminarskih, završnih i diplomskih radova te istražili koliko studenti plaćaju rad, koliko traje proces pisanja te što se događa u slučaju nezadovoljstva.

Studentica zarobljava biljke u staklu; svakako pogledajte rezultat!

– Stvaram radove u mediju stakla kroz nekoliko tehnika obrade od biljaka raznolikih oblika, tekstura i vrsta iz svog okruženja. – ističe Kristina Čehulić.

Izradom krajolika sa studentom likovne pedagogije kreirate njegov diplomski rad!

Student Ivan Botički prihvaća prepuštanje drugima i okolini, interakciju s posjetiteljima izložbe koji ujedno i sami postaju autori – poručuju iz Galerije SKC. 

Nagrađivana diplomska izložba fotografija Denisa Butorca postavlja se u Galeriji f8

– Tematizirajući otklon od društvenih očekivanja, autor se kroz fotografije i izložene predmete bavi svojim nepripadanjem uvriježenoj slici muškarca tako što izrazito ratnim, maskulinim prizorima suprotstavlja osobne, feminine elemente. – iz predgovora.