LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za lakše pisanje studentskih radova

Uz ovaj besplatan software citiranje literature puno je jednostavnije

MyBib je besplatno Google Chrome proširenje koje se koristi za automatsko generiranje referenci na korištenu literaturu.

MyBib je besplatno Google Chrome proširenje koje se koristi za automatsko generiranje referenci na korištenu literaturu.

Navođenje literature tijekom pisanja seminara oduzima dosta vremena, a često može biti i zamorno, pogotovo ako se citira nekoliko različitih vrsta izvora. Za lakše navođenje referenci u seminarima i ostalim studentskim radovima, osmišljen je MyBib, software koji funkcionira kao Google Chrome proširenje. 

MyBib besplatno se može instalirati u preglednik te ga se može koristiti kao generator referenci na korištenu literaturu u preko 9000 stilova citiranja, uključujući i najkorištenije poput APA stila, MLA stila, Harvard stila te Chicago stila. 

Sve što je potrebno je instalirati MyBib, otvoriti web-stranicu na kojoj se nalazi literatura i kliknuti ikonu aplikacije. Na kraju je samo potrebno kopirati navedenu literaturu u svoj rad i popis citiranih radova je gotov. 

MyBib se može preuzeti Chrome web-trgovini, a može ga se koristiti i na MyBib web-stranici
FOTO: PIXABAY