LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
autobusne linije (7)

ZET obavijestio o obnavljanju pruge u Ilici i izmjenama autobusnih linija

Zbog radova u Koledinečkoj ulici drugačije će prometovati linije 210, 214, 223 i 235, a dva mjeseca trebalo bi trajati izvođenje radova na tramvajskoj pruzi u Ilici.

Arriva poklanja 30% popusta za online kupnju karte!

– Online kupnjom karte u razdoblju od 14. 5. 2020. do 31. 5. 2020. godine poklanjamo ti promo-kod kojim ostvaruješ popust od 30% na cijenu karata prilikom tvoje sljedeće online kupovine. – poručuju iz Arrive.

Objavljen popis autobusnih linija koje će prometovati među županijama od idućeg tjedna

Tvrtka GetByBus objavila je popis linija koje će prometovati od idućeg tjedna diljem Hrvatske, kao i termine polazaka, odnosno dolazaka.

Privremena regulacija prometa i besplatne izvanredne autobusne linije za blagdan Svih svetih u Zagrebu

U Zagrebu, ususret Svih svetih, dolazi do izmjena u autobusnim i tramvajskim linijama. Osim povećanja broja tramvaja i autobusa na redovnim linijama, uvode se i izvanredne autobusne linije kako bi građani brže i neometano mogli doći do gradskih groblja.

FlixBus prvi put direktno povezuje Zagreb i Innsbruck već od 27 eura

FlixBus daje alternativu zračnom i željezničkom prijevozu do poznatoga odredišta nižom cijenom te kraćim putovanjem.

FlixBus povezuje Varaždin s 800 europskih destinacija

Varaždin od 21. srpnja postaje dio FlixBus mreže. U zelenim će autobusima putnici moći po povoljnim cijenama bezbrižno, udobno i sigurno putovati čak do Berlina ili Amsterdama.

Zelena FlixBus mreža proširila se na pedesetak gradova

Od 1. srpnja dnevne veze iz Zagreba prema moru putnik može osigurati već za 12 eura. Stiže li pak putnik s obale u Zagreb kao jedno od glavnih čvorišta za daljnja FlixPutovanja, pruža mu se mogućnost daljnjeg putovanja u brojne europske gradove za 17 eura.