LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Algebra (22)

Još se 39% maturanata nije počelo pripremati za maturu; na probnim ispitima daleko najlošiji u matematici

Čak 42% maturanata u ovom trenutku smatra se jedva dovoljno spremnima za ispit državne mature. Evo koliko ih se i kad počelo spremati i kako su riješili probne ispite.

Najavljeno najveće probno testiranje za državnu maturu; održat će se u 8 gradova

– Maturante tijekom probnih ispita očekuju zadaci koje su pripremili pomno odabrani srednjoškolski profesori s velikim iskustvom u pripremi učenika i samom procesu državne mature. – ističu organizatori.

VIDEO: Umjesto reklame Algebrini studenti snimili spot kojim promiču odgovornost

– U sklopu kolegija Film, video i televizija, koji drži profesor Robert Krivec, svaki semestar radimo jedan projekt, tj. reklamu. U ovom semestru nismo željeli napraviti tipičnu božićnu reklamu, nego ukazati na činjenicu da neka živa bića postaju neželjeni darovi. – kazala je Mia Rajda.

HDLU s Algebrom osposobljava likovne umjetnike za rad u kulturnim i kreativnim idustrijama; prijaviti se mogu i studenti

U ponedjeljak, 21. listopada, na Algebri započinje edukativni program osposobljavanja za rad u kulturnim i kreativnim industrijama seminarom koji će pružiti sudionicima uvid u mogućnosti zaposlenja. Sudjelovanje je besplatno.

U tijeku je natječaj za stipendiju za dvogodišnji e-Leadership MBA program

Prijavite se na natječaj i osigurajte si potpunu ili djelomičnu stipendiju za MBA program e-Leadership. Svoju prijavu pošaljite najkasnije do 6. listopada 2019.

Sudjelovanje srednjoškolaca na Innovation Academyju ove godine besplatno

Innovation Academy intenzivan je program za učenike od 1. do 4. razreda srednje škole koji se održava od 19. do 23. kolovoza na Visokom učilištu Algebra. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 20. srpnja.

U ovom trenutku Algebra ponajbolje ocijenjeno hrvatsko visoko učilište

– Certifikat za sustav osiguravanja kvalitete dodjeljujemo Visokom učilištu Algebra jer je Algebra potvrdila da je sustav implementiran u organizaciji učinkovit te posve usklađen sa smjernicama za osiguravanje kvalitete u europskom prostoru visokog obrazovanja. – rekla je ravnateljica AZVO-a.

Hrvati žele usmjeriti karijere u područja digitalnog marketinga i EU fondova

Najveći interes polaznika programa obrazovanja za odrasle vlada za programima vezanim za digitalni marketing i pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova, a kontinuirano najveći rast pokazuju programi osposobljavanja i usavršavanja za programiranje. Algebrin Indeks poželjnosti izračunan je na temelju prijava za pohađanje programa obrazovanja više od 10 000 polaznika širom Hrvatske i trendova tijekom proteklih pet godina.

U borbi protiv cyber kriminala: Noć hakiranja i besplatna konferencija o sigurnosti

Tijekom listopada se u EU-u obilježava Mjesec kibernetičke sigurnosti. Kao i prijašnjih godina, Algebra se uključuje u ovaj projekt organizacijom dvodnevne konferencije o kibernetičkoj sigurnosti te, već tradicionalnog, cjelovečernjeg natjecanja elitnih etičnih hakera – Hacking Night.

Algebra LAB inkubatorski program – za studente i osobe s već izgrađenim karijerama *imali

– Tijekom ova četiri mjeseca, dok će biti stanari u našem LAB-u, startuperi će dobiti poslovnu i stručnu podršku, odškrinut ćemo za njih vrata koja su im možda dosad bila nedostupna, i povezati ih s potencijalnim investitorima, kako bi lakše plasirali svoje ideje na tržištu. – istaknula je dr. sc. Maja Brkljačić.