LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski poslovi

Studentski posao dana: rad u IT odjelu Algebre!

Imaš priliku raditi u najtraženijoj struci – IT području i naučiti više o digitalnim tehnologijama, evo što te sve očekuje.

Imaš priliku raditi u najtraženijoj struci – IT području i naučiti više o digitalnim tehnologijama, evo što te sve očekuje.

Naša rubrika Poslovi donosi niz studentskih poslova iz cijele zemlje, popraćenih raznolikim satnicama. Svaki od tih poslova prilika je za stjecanjem novih znanja i iskustva, a od današnjih oglasa posebno se ističe onaj za online podršku u IT odjelu Algebre te je osvojio titulu Studentskog posla dana.
 

VEZANO: Studentski posao dana: Game master u Escape roomu



Studentska satnica na ovom poslu nešto je viša od minimalca te iznosi 5,50 eura po satu, a radno vrijeme je svaki dan ovisno o mogućnostima studenata. Radno vrijeme je od 17-21:30 sati, a ovisno o potrebama i od 9:00 do 17:00 (uz mogućnost dogovora). Ipak, najviše studenata/ica potrebno je u terminima od 17:00 do 21:30 sati.

Rad se obavlja na lokaciji Gradišćanska 24, Zagreb, a vaš posao bio bi:
 
  • direktna komunikacija s korisnicima i pružanje sistemske podrške korisnicima udaljenim pristupom i na lokaciji (uz pomoć iskusnije osobe, a kasnije samostalno)
  • praćenje kvalitete prijenosa predavanja putem Adobe Connect/Teams platforme
  • pregledavanje i pripremanje online kabineta s računalima i pripadajućom audio/video opremom
  • vođenje evidencije i rješavanje prijavljenih korisničkih poteškoća

Sve druge informacije o oglasu pronađite ovdje, a za još poslova pogledajte našu rubriku Poslovi!
 
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA