LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
Akademija za umjetnost i kulturu (17)

Od danas se prikazuju nagrađeni radovi studenata na temu „Kako preživjeti ljepotu?”

Kako stvoriti ljepotu i kako je prepoznati u današnjem svijetu prepunom vizualnih fascinacija – bila je tema Međunarodnog studentskog bijenala, a nagrađene radove moguće je popratiti od danas pa do 13. srpnja u Galeriji Knifer.

Matija Dijanović pobijedio u izazovu #Usudisebitikreativan Akademije za umjetnost i kulturu

#Usudisebitikreativan izazov najbolje je svladao Matija Dijanović sa svojim dvjema zelenim maskicama. Njegov rad kao i ostale prijavljene moguće je vidjeti na online platformama AUKOS-a.

Akademija za umjetnost i kulturu priprema radionicu lončarskog kola

– Sudionici radionice, umjetnici i studenti, kroz kreativan rad s prirodnim materijalom obradit će tehnike građenja, suhe obrade predmeta, bojanje i glaziranje te paljenje glinenih posuda, umjetničkih predmeta i skulptura u električnoj keramičarskoj peći. – ističu s AUKOS-a.

Uskoro dostupan online još jedan koncert studenata Akademije za umjetnost i kulturu

Ovog je četvrtka moguće besplatno popratiti Koncertni intermezzo studenata osječkog Odsjeka za instrumentalne studije.

Osječka akademija objavila datume razredbenih ispita

Donosimo vam kalendar održavanja razredbenih ispita na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, datume objave rezultata provjere sposobnosti te sam dan upisa.

Osječki profesor dobitnik Porina u kategoriji Najbolja skladba klasične glazbe

Razgovarali smo s red. prof. art. Davorom Bobićem koji je ove godine osvojio Porin u kategoriji Najbolja skladba klasične glazbe.

Studenti i nastavnik s osječke Akademije tamburom osvajaju internet

Razgovarali smo s Darkom Čuvidićem, asistentom na osječkoj Akademiji za umjetnost i kulturu, koji je sa svojim studentima snimio tamburašku obradu skladbe „Americana” i njome se prijavio na RTL-ovu akciju Glasno.

Doznajemo kako će izgledati prijemni ispiti za upis na Akademiju za umjetnost i kulturu

Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku objasnila je proceduru održavanja prijemnih ispita, kao i detaljne informacije o procesu izrade mape domaćih radova.

Studenti osječke Akademije vraćaju se na fakultet; to razmatraju još neke sastavnice

Doznajemo kako će odvijati nastava na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku te hoće li i ostali osječki fakulteti otvoriti svoja vrata.

VIDEO: Koncertni intermezzo u izvedbi osječkih studenata

Akademija za umjetnost i kulturu posljednjih je mjesec dana vrlo aktivna u virtualnom svijetu pa je tako prije nekoliko dana građanima ponudila online koncertni ciklus.