LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRETRAGA PO KLJUČNOJ RIJEČI:
advent (60)

FOTO: 30 studenata organiziralo prvi Advent na Cvjetnom; prikupljeno 6200 kn

Advent na Cvjetnom humanitarnim karakterom okupio je studente kako bi pomogli onima koji trebaju pomoć. Akcija je trajala nekoliko dana te su volonteri, uz pomoć gostiju, uspjeli sakupiti velik iznos koji će se donirati Dječjem domu „Zagreb”.

„Gaudete, Christus est natus” – glazbeno putovanje vremenom; dirigent Franjo otkriva detalje

Akademski zbor Bazilike Srca Isusova „Palma” pod vodstvom Franje Klinara i uz orguljaške improvizacije Ante Knešaureka vodi vas na glazbeno putovanje vremenom, obilježeno radošću i toplinom što priliče ovom dijelu godine.

Kuhajte sa Studentskim: najbolji recept za najbolje kuhano vino koje možete napraviti i sami

Dani postaju hladniji i hladniji pa vam Studentski.hr donosi jednostavan recept da sami napravite toplo kuhano vino bez puno muke. Okupite svoju ekipu i podijelite s njima ovaj topli napitak od kojega će vam dan odjednom postati puno bolji.

Na Veterinarskom fakultetu održava se humanitarni advent

Organiziranjem adventa udruga Equus želi prikupiti novac za Kristiana Jukića koji ima tumor središnjeg živčanog sustava. Za obožavatelje Harryja Pottera bit će organiziran i kviz.

U nizu adventskih događanja izdvajamo studentski AgroAdvent; otkrivamo zašto je poseban

Riječ je o božićnom sajmu koji okuplja studente, asistente i profesore Agronomskog fakulteta. Njegov je primarni cilj predstaviti raznovrsne proizvode i nova saznanja iz područja poljoprivrede, a izlažu ih studenti i drugi sudionici koji raspolažu vlastitom proizvodnjom s najraznovrsnijih OPG-ova.

Iza akcije #InfluencerZaPravuStvar stoje i studenti; doznajemo što je to prava stvar

Sklonište u Dumovcu u suradnji s Debatnim klubom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pokreće akciju #InfluencerZaPravuStvar. Među prvima će se uključiti Nika Ilčić, jedna od najpopularnijih hrvatskih „influencerica”.

FOTO: Zavirite s nama u najokićeniju sobu u domu na Savi

Kad se male ruke slože, sve se može – dokazuju to Marko i Ante koji su uz pomoć prijatelja svoju studentsku sobu pretvorili u predbožićnu idilu i Jure, koji je snimio i popularizirao njihov rad.

ZET u promet uvodi božićne vlakiće i turistička vozila

Posjetitelji adventa moći će se provozati u božićnom tramvaju iz 1924. u kojem će biti igrokaz i pokloni za djecu. Zbog uvođenja turističkih vozila i izvanrednih linija subotnji vozni red linije 101 bit će izmijenjen.

Ice Wonderland zapošljava studente tijekom cijele godine; ponajviše u vrijeme adventa

Ice Wonderland tvrtka je koja tijekom cijele godine nudi razne poslove, a u vrijeme adventa zapošljava brojne studente. U tom periodu oni rade na montaži klizališta, sudjeluju u radu nakon otvorenja, iznajmljuju opremu, održavaju led i vode unaprijed dogovorene događaje.

Adventska šetnja s beskućnicima pruža uvid u život na zagrebačkim ulicama

Ovog vikenda organizirane su šetnje s beskućnicima u svrhu pomaganja i boljeg razumijevanja nedaća s kojima se oni svakodnevno susreću. Mjesto okupljanja jest Trg kralja Tomislava, a ture uglavnom traju oko sat i trideset minuta.