LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radićevi dani

FOTO: Drugi dan SCool Festa u znaku sporta

U dvorištu studentskog doma na Savi igrala se košarka, nogomet, odbojka, karte... Kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji koju smo vam pripremili.

U dvorištu studentskog doma na Savi igrala se košarka, nogomet, odbojka, karte... Kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji koju smo vam pripremili.

Dvorištem Studentskog doma Stjepan Radić pjesma i smijeh ore se jače nego inače. Oronula policijska "marica" vozi 23 kilometra na sat Jarunskom ulicom, a skupina djevojaka u svom je pohodu na Roko svijetu (u više navrata) obznanile da Mile voli disko. Radićevi dani u punom su jeku u najvećem studentskom domu u Hrvatskoj.

Za razliku od petka, kad su kulturno-umjetničkim programom i govorima otvorene manifestacije, u subotu je govorancija pala u drugi plan. Studentski dom na Savi postao je meka studentskih sportova, onih popularnih (nogomet, košarka), tradicionalnih (povlačenje konopa, balote) i originalnih (Usporka, odbojka vodenim balonima). Studenti su se mogli okušati i u kartaškim igrama, od kojih su "na meniju" bile trešeta, bela i briškula Gotovo je nemoguće procjeniti koliko je mladih ljudi procirkuliralo popularnom Savom, gdje su pripreme za natjecanja počele rano ujutro, da bi sve bilo spremno za početak programa u 10 sati. Za organizaciju ovog događaja zaslužne su isključivo studentske udruge.

Iako će Radićevi dani završiti večeras (ili kad prođe mamurluk), Scool Fest je tek počeo. U nedjelju, ponedjeljak i utorak u Studentskom domu Cvjetno bit će edukacijski dio festivala, a nakon toga slijedi još sporta i koncerata, da bi sve završilo legendarnom Šarijadom.
Kako je bilo danas u dvorištu Save, možete pogledati u našoj fotogaleriji.  

FOTO: STUDENTSKI.HR