LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Veliki dvoboj filmskih znalaca

Prijavite se na Veliki filmski kviz

Finale kviza nije rezervirano samo za pobjednike prošlih kvizova. Ovaj je Veliki filmski kviz kao i svaki drugi – svi su pozvani da se natječu u Aplauzu nakon poduže pauze od filmskog kvizovanja.

Finale kviza nije rezervirano samo za pobjednike prošlih kvizova. Ovaj je Veliki filmski kviz kao i svaki drugi – svi su pozvani da se natječu u Aplauzu nakon poduže pauze od filmskog kvizovanja.

subotu, 6. veljače, s početkom u 19 sati, održat će se godišnje finale Velikog filmskog kviza.

U prostoru Produkcije kulture Aplauz (Zvonimirova 63), pod vodstvom stand-up „meštra" Gorana Vugrineca Goca, svi pobjednici kvizova iz prošle godine ukrstit će svoja intelektualna koplja u borbi za bogate nagrade. Glavni pobjednik godišnjeg finala VFK-a dobit će godišnje kino ulaznice za Cineplexx kina u Hrvatskoj!

Naravno, finale kviza nije rezervirano samo za pobjednike prošlih kvizova. Ovaj je Veliki filmski kviz kao i svaki drugi – svi su pozvani da se natječu u Aplauzu nakon poduže pauze od filmskog kvizovanja.

Kao i dosad, kviz će se sastojati od šest kategorija. Čovjek koji je previše znao donosi opća pitanja o svijetu filma (i nešto malo televizije), Sofijin izbor ponudit će vam teme koje će sretnici iz publike moći izabrati, Izgubljeni u prijevodu ponovno će vas pokušati zbuniti audiovizualnom kombinacijom triju filmova odjedanput, Krik i bijes izmiješat će govornike iz različitih filmova, tvoreći prilično kaotičan dijalog, a Memento nam ponovno donosi dvije asocijacije sastavljene od pet hintova

Točno u podne, veliko finale na pozornici, ovaj će se put sastojati od dvaju dvoboja. U regularnom dijelu kviza saznat ćemo pobjednika prvog Velikog filmskog kviza u 2016. godini, dok će kraj kvizaške večeri obilježiti dvoboj dvaju najbolje plasiranih prošlogodišnjih pobjednika, koji će se boriti za Cineplexxove kartice i prestižnu titulu godišnjeg majstora VFK-a.

Ulaznice će koštati 15 kuna po natjecatelju. Ekipe se smiju sastojati od najmanje dva i najviše četiri člana. Kako biste osigurali svoje mjesto u limitiranoj dvorani, prijavite se na mail info@fak.hr („prijava za kviz” u naslov, a ime ekipe u sadržaj poruke) ili putem  online obrasca.

Pobjednici prošlogodišnjih kvizova trebali bi se što prije javiti na gore navedeni mail radi pojašnjavanja subotnjeg natjecanja i davanja finalnih uputa.