LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Statusi na WhatsAppu

WhatsApp širi asortiman usluga: uvodi se nova vrsta statusa i veća kontrola privatnosti

Nova u nizu novosti tiče se statusa, opcije koju je WhatsApp uveo kao svojevrsni odgovor na popularne Facebook i Instagram Storyje.

Nova u nizu novosti tiče se statusa, opcije koju je WhatsApp uveo kao svojevrsni odgovor na popularne Facebook i Instagram Storyje.

Iz mjeseca u mjesec WhatsApp dodaje nove značajke. Nedavno su najavili novost prema kojoj više neće dolaziti do uništavanja fotografija, korisnici od nedavno poruku mogu poslati samom sebi, a u pojedinim zemljama WhatsAppu je moguće pristupiti i bez internetske konekcije.


Nova u nizu novosti tiče se statusa, opcije koju je WhatsApp uveo kao svojevrsni odgovor na popularne Facebook i Instagram Storyje. Od sada ćemo, uz fotografije i videozapise, na status moći postavljati i poruke u glasovnom obliku. Dakle, korisnici će s kontaktima moći podijeliti glasovnu poruku, a kompanija navodi kako će se tako postići osobniji način objavljivanja. 

Uz navedeno, uvodi se i veća kontrola privatnosti. Kako objašnjavaju na službenoj stranici WhatsAppa, u odjeljku Private Audience Selector, korisnici će putem izbornika moći selektirati publiku s kojom žele podijeliti status.

Također, kontakti će, slično kao i na Instagramu, na statuse moći odgovarati putem ponuđenih emojija.

S obzirom na nove značajke, WhatsApp postaje mnogo više o klasične aplikacije za komunikaciju.

 
FOTO: PIXABAY