'Tips & tricks'
Vjerojatno pripremate čaj na pogrešan način: stručnjak otkriva ispravnu metodu
Ako pri ruci nemamo kuhalo s termostatom, stručnjak savjetuje da se kipućoj vodi doda otprilike 20 posto hladne vode.
Ako pri ruci nemamo kuhalo s termostatom, stručnjak savjetuje da se kipućoj vodi doda otprilike 20 posto hladne vode.
Kada na vrata pokucaju hladni dani, dobar dio kavopija svoj omiljeni napitak zamjene šalicom okrepljujućeg čaja. No, za razliku od kave, priprema čaja zahtjeva nešto drugačiji pristup.
Ako pri ruci nemamo kuhalo s termostatom, stručnjak savjetuje da se kipućoj vodi doda otprilike 20 posto hladne vode. Opisanim postupkom dobit će se idealna temperatura te će samim time čaj bit znatno ukusniji.Vrijeme je da taj mit zaboravimo. Prevruća voda uništit će okus čaja i ostat će samo suhi okus tanina - objasnio je Isark za Daily Mail.
OZNAKE:
IZVOR:
DAILY MAIL
FOTO:
PIXABAY