LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Ovog ljeta samo opušteno”

U sklopu novog projekta Hrvatskog Telekoma za mlade osvojite ulaznice za festivale u Hrvatskoj i diljem Europe

Osim ulaznica za domaće i međunarodne festivale, mladi će imati priliku predložiti najbolji provod ovog ljeta, osvojiti iPhone 14 Pro Max, ali i unaprijediti znanje o stvaranju sadržaja za društvene mreže.

Osim ulaznica za domaće i međunarodne festivale, mladi će imati priliku predložiti najbolji provod ovog ljeta, osvojiti iPhone 14 Pro Max, ali i unaprijediti znanje o stvaranju sadržaja za društvene mreže.

Hrvatski Telekom pokrenuo je novi projekt posvećen mladima i njihovim interesima pod nazivom Ovog ljeta samo opušteno. U sklopu projekta, mladi će imati priliku osvojiti ulaznice za domaće i međunarodne festivale, predložiti najbolji provod ovog ljeta u svom mjestu, osvojiti novi iPhone 14 Pro Max te unaprijediti svoje znanje o stvaranju sadržaja za društvene mreže kroz Social Lab s poznatim mladim influencerom Jankom Janićem.

Hrvatski Telekom dovodi i jedinstveni, glazbeno-scenski pop-up event na jezero Bundek, Electronic Beats, koji će se održati 24. lipnja. Njihov jedini zadatak bit će odličan provod koji trebaju zabilježiti u obliku videa, objaviti na društvenim mrežama i označiti Hrvatski Telekom i influencera Janka Janića uz #SocialLab. Autor najoriginalnijeg videa osvojit će novi mobilni uređaj iPhone 14 Pro Max s kojim će sretni dobitnik ili dobitnica moći snimati još kvalitetniji sadržaj.

Za vrhunsko glazbeno-scensko iskustvo biti će zaduženi mladi umjetnici, Elena Mikac, Fran Vasilić, Miach i Porto Morto.

Elena Mikac mlada je DJ-ica nove generacije koja je na scenu stupila 2020. godine i osvojila je nagradu za najboljeg mladog selektora godine. Elena je nastupila na partyju zatvaranja Ultra Europe Resistance.

FOTO: Šime Bilić (Hrvatski Telekom)

Fran Vasilić na scenu se probio zahvaljujući viralnim TikTok videima, a njegov prvi album Retrovizor postigao je sjajne rezultate na Apple-ovoj listi top 100 alternativnih albuma, a trenutno premašuje 6 milijuna streamova na Spotifyju.

Miach je još jedna sjajna mlada umjetnica koja se na sceni pojavila 2021. godine s R&B singlom 23 32. U rujnu 2022. godine, u suradnji s jednim od najpopularniji hrvatskih trap glazbenika Hiljsonom Mandela, objavila je singl UFO koji se vrlo brzo popeo na vrh glazbenih ljestvica.

FOTO: Hrvatski Telekom

Grupa Porto Morto na sceni je nešto duže te tako već deset godina oduševljavaju svoju publiku, a njihov treći album Portopop bio je jedan od najboljih regionalnih albuma u 2021. godini. Za navedeni album, grupa je osvojila i Porina za najbolji alternativni album.

FOTO: Hrvatski Telekom

Hrvatski Telekom omogućuje mladima i osvajanje ulaznica za festival Beat na moru koji će održati od 24. do 26. kolovoza na Krku te upoznavanje jednog od najpoznatijih hrvatskih trap umjetnika - Hiljsona Mandelu.

Za više informacija o projektu Ovog ljeta samo opušteno i Social Lab pratite Instagram i TikTok te web stranicu Hrvatskog Telekoma
FOTO: HRVATSKI TELEKOM, PR