LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prirodan do bola

Što je oduševilo youtubersku zvijezdu? Samo „nečural”!

„Ništa cuga, ništa kola, frende, ništa stara škola; samo ananas i limun; samo prirodno do bola.”

„Ništa cuga, ništa kola, frende, ništa stara škola; samo ananas i limun; samo prirodno do bola.”

Popularni youtuber Lay Z našao se u potpuno novoj ulozi. Snimio je raskošan videospot u kojem pjeva o – voću:

– Ništa cuga, ništa kola, frende, ništa stara škola; samo ananas i limun; samo prirodno do bola.

Riječ je o novom proizvodu koji se zove Natural AF, a nedavno se pojavio na domaćem tržištu. Radi se o blago gaziranom bezalkoholnom napitku od 100% prirodnih sastojaka – bez umjetih aroma, bojila i sladila, ali i bez konzervansa! Natural AF dostupan je u dva okusa: limun i ananas. Lay Z kaže da je probao oba okusa i oduševljen je:

– Natural AF je odličan i cool baš kao i video koji smo snimili. Ovo mi je bilo genijalno iskustvo: vrhunska produkcija, raskošna scenografija i odlična trap stvar koji sam otpjevao dobitna su kombinacija za video koji će, vjerujem, skupiti puno puno lajkova i pregleda.

Pogledajte cijeli video:

Bezalkoholna pića postaju sve popularnija, i to posebno kod mlađih generacija. U kombinaciji s drugim trendom – okretanju zdravijem, kvalitetnijem načinu života, mladi drukčije biraju čime će se osvježiti nakon, primjerice, trčanja, bicikliranja ili teretane. Uz to, skoro dvije trećine njih izbjegava šećer, ali i umjetne zaslađivače te ona jače gazirana pića. Istraživanja pokazuju i da paze što jedu i piju, a gotovo 50% njih tvrdi da čitaju etikete s popisom sastojaka na proizvodima.  

Promjene u ukusima i navikama novih potrošača te briga o vlastitom tijelu otvorili su prostor zdravijim i daleko prirodnijim alternativama, a Natural AF jedna je od njih.