LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljubav je u zraku

Omiljeni ljubavni parovi s malih ekrana

Donosimo vam popis od 15 omiljenih ljubavnih parova iz serija uz koje smo se smijali i plakali. Krenite sa nama ovom stazom sjećanja i pronađite serije koje ćete ponovno gledati ili novitete koje još niste imali prilike pogledati.

Donosimo vam popis od 15 omiljenih ljubavnih parova iz serija uz koje smo se smijali i plakali. Krenite sa nama ovom stazom sjećanja i pronađite serije koje ćete ponovno gledati ili novitete koje još niste imali prilike pogledati.

Ljubav pokreće svijet, a toga su svjesne i televizijske kuće te nam ju serviraju na pladnjevima. Omiljene serije i filmovi prepuni su romantike, a čak i ako se radi o običnom sitcomu, pozadinska priča bit će upravo ljubavna. Mnogi od tih parova tijekom godina osvojili su nam srca, a u nastavku donosimo samo neke od njih.

Rachel i Ross, Prijatelji

Serija Prijatelji počela se prikazivati 1994. godine, a posljednja epizoda izašla je 2004. godine Tijekom deset sezona pratili smo ljubavni zaplet između članova iste skupine prijatelja, Rossa i Rachel. Od samoga početka nagovještaj njihove romanse je bio prisutan, no tijekom deset dugih godina sa svakom epizodom doživljavali smo tobogan emocija sa ovim omiljenim ljubavnim parom.

Monica i Chandler, Prijatelji

Ross i Rachel nisu bili jedini ljubavni par koji je izašao kao produkt serije Prijatelji. Tijekom deset sezona susreli smo se sa mnogim parovima te smo posebno zavoljeli Phoebe i Mikea. No, Monica i Chandler se ipak ističu zbog svoje jednostavnosti. Dok su nam Ross i Rachel iznova lomili srca, Monica i Chandler su ih obnavljali i vraćali nam vjeru u ljubav. Ovom paru je trebalo više vremena da pronađu jedan drugoga, no kada su to i učinili znali smo da je to to i da promjena više neće biti.

Izvor: Giphy

Jesse i Becky, Puna kuća

Kultna obiteljska serija 90.-ih godina prošlog stoljeća - Puna kuća, osim što je proslavila Mary-Kate i Ashley Olsen, ujedno je i stvorila nekoliko ljubavnih parova koje smo obožavali, a među njima su svakako Jesse i Becky. Opaki roker i simpatična TV voditeljica osvojili su naša srca od samoga početka, a njihovoj vezi divili su se i težili mnogi.

Buffy i Angel, Buffy ubojica vampire

On je vampir, a ona je ubojica vampira koji su se zaljubili. Zvuči kao paradoks, zar ne? Ili zvuči kao podloga za još jedan omiljeni ljubavni par sa malih ekrana. Zabranjena ljubav je i dalje najslađa, a ovo dvoje nam to potvrđuje iznova i iznova, iz sezone u sezonu.

Fran Fine i Maxwell Sheffield, Dadilja

Prodavačica iz Queensa koja se pojavljuje na kućnom pragu Maxwella Sheffielda te igrom slučajnosti postaje dadilja njegovih troje djece. Tijekom 146 epizoda i 6 godina kojih nas je uveseljavala ova vrckava prodavačica/dadilja čekali smo trenutak kada će i ovaj omiljeni ljubavni par priznati jedno drugome ono što je gledateljima bilo jasno od prve epizode.

Izvor: Giphy

Luke i Lorelai, Gilmorice

Serija Gilmorice zavladala je malim ekranima početkom ovog stoljeća te je trajala sedam godina. Omiljena brbljava, samohrana majka i sramežljiva, pametna kćer uveseljavale su nas svojim dogodovštinama iznova i iznova nas tjerale da se zaljubimo u njih kroz smijeh, radost i tugu. Omiljeni ljubavni par, Luke i Lorelai, osujetili smo već prve sezone, no dugo ih nismo vidjeli zajedno sretne. Serija je 2016. godine dobila nastavak u kojem smo imali prilike ponovno vidjeti ovaj omiljeni ljubavni par.

Cam i Mitch, Moderna obitelj

Moderna obitelj snima se već devet godina, a obnovljena je i za desetu godinu zaredom. Popularna humoristična serija nasmijava gledatelje diljem svijeta, a Cam i Mitch su osvojili naša srca. Dvije potpuno različite osobe su nam pokazale kako je ljubav puna kompromisa i pokazali nam način na koji suprotnosti mogu zajedno funkcionirati.

Izvor: Giphy

Marshall i Lily, Kako sam upoznao vašu majku

Par koji je postao sinonim za sretnu i uspješnu vezu. Najvažnija lekcija koju su nas naučili Marshall i Lily jest ustrajanje i zajedništvo kroz sve životne nedaće. Uz naravno njihov humor, postali su nam jedan od omiljenih parova sa malih ekrana.

Randall i Beth, To smo mi

Serija koja je počela izlaziti 2016. godine proizvela je veliki broj ljubavnih parova, ali ovaj nam se posebno urezao u srce. Randall i Beth su primjer iznimno funkcionalnog ljubavnog para. Tijekom dvije godine prikazivanja serije u njihovoj vezi vidimo međusobno razumijevanje, podršku, jednakost spolova, uzajamno poštovanje i prijateljstvo. Upravo iz tog razloga je njihova ljubav toliko jaka i zato ćemo dugo vremena i nakon što se serija prestane prikazivati sanjati o vezi poput njihove koja je čvrsta kao stijena.

Booth i Brennan, Kosti

Ponovno smo od samoga početka znali da su Booth i Brennan suđeni jedno za drugo, ali su producenti imali drugačije planove. Nemilosrdne godine čekanja njihovog zajedništva isplatile su se u zadnjim sezonama serije kada imamo priliku promatrati njihovu ljubav u svakodnevici. Znanstvenica koja ne vjeruje u ljubav, smatrajući da je ono samo kemijska reakcija zaljubi se u nepopravljivog romantika. Stara priča u novom ruhu.

Ian i Mickey, Besramnici

Tijekom sedam godina gledali smo kako dvojica mladih dečkiju odrasta zajedno prihvaćaju svoju seksualnost. Serija Besramnici je vrlo specifična i nikako je ne preporučamo onima slabijeg želudca, ali Ian i Mickey su nas oduševili od samoga početka. Borba protiv osjećaja rezultira romantičnim izljevima ljubavi, a oboje su bili jedan uz drugoga tijekom dobrih i loših vremena. Na čudan i uvrnuti način oni su nam uzori kada su u pitanju ljubavni parovi.

Arizona i Callie, Uvod u anatomiju

Nikada, apsolutno nikada nećemo preboliti njihov prekid i rastavu.

Izvor: Giphy

Alex i Piper, Narančasta je nova crna  

Iznimno komplicirani odnos između ova dva lika započeo je kada je Alex izdala Piper, svoju bivšu curu, te je Piper služila kaznu samo i isključivo zbog njezinog cinkanja. Radnja ove serija odvija se u ženskom zatvoru gdje su bivše ljubavnice ponovno ujedinjene. Kroz mnogo uspona i padova je prošla veza Alex i Piper, ali nam i dalje ostaje jedna od najdražih sa malih ekrana.

Jon Snow i Ygritte, Igra prijestolja

Vrlo teško je bilo odabrati između Jon Snowa i Ygritte ili između Jon Snowa i Majke zmajeva, Daenerys Targaryen - no, ipak smo se odlučili za Ygritte. Iako možemo primjetiti kako Jon Snow ima određeni tip žene jer su i Daenerys i Ygritte samostalne žene koje su sposobne brinuti se za sebe u tom mračnom dobu kada biti žena ne znači mnogo. Upravo zato su ovi parovi mogli biti u vezi u kojoj vlada jednakost spolova što ih čini vrlo uspješnima (naravno ako ignoriramo činjenicu da je Daenerys Jonova teta).

Nathan i Haley, One Tree Hill

On je poznati košarkaš, umišljeni bogataš koji mrzi svog brata i ujedno njezinog najboljeg prijatelja. Ona je štreberica koju nitko ne primjećuje, instruktorica i djevojka koja cijeni pravo prijateljstvo. Kad njemu zatreba pomoć, a ujedno mu se otvori prilika da napakosti svom najgorem neprijatelju, objeručke ju prihvati, nesvjestan da ujedno prihvaća i ljubav. Naley nam je svima jedan od omiljenih parova jer su nas godinama učili da je bitno pronaći ljubav, ali i u toj ljubavi sačuvati sebe te da ako imamo osobu koju volimo pokraj sebe, možemo sve preživjeti.

Izvor: Giphy

FOTO: PIXABAY