LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZADRŽAVANJE PORUKA

Od sada ćete na Whats Appu moći zadržati privremene poruke, ali postoji caka

Tvrtka se nada da će ovo ažuriranje korisnicima dati veću fleksibilnost u korištenju aplikacije, a uvođenje nove funkcije očekuje se u nadolazećim tjednima.

Tvrtka se nada da će ovo ažuriranje korisnicima dati veću fleksibilnost u korištenju aplikacije, a uvođenje nove funkcije očekuje se u nadolazećim tjednima.

Whats App uvodi promjene te omogućuje korisnicima da zadrže privremene poruke, ali uz upozorenje pošiljatelja i mogućnost da on odluči o sudbini poruke.

Riječ je o novoj funkciji zadrži u chatu koja omogućuje korisnicima da odrede koje bi poruke željeli zadržati, a važno za napomenuti je da će pošiljatelj biti obaviješten kada netko pokuša spremiti poruku, s pravom veta na to spremanje u njegovim rukama. Poruke se automatski brišu nakon 24 sata, 7 dana ili 90 dana, no kada pošiljatelj odluči da se njegova poruka ne može spremiti, nijedna druga osoba neće imati pristup toj poruci, a ona će biti automatski izbrisana nakon isteka vremenskog perioda. S druge strane, poruke koje su spremljene bit će označene ikonom i organizirane po chatu u mapi Čuvane poruke.

Tvrtka se nada da će ovo ažuriranje korisnicima dati veću fleksibilnost u korištenju aplikacije, a uvođenje nove funkcije očekuje se u nadolazećim tjednima. Whats App je izjavio da vjeruje da je izbor zadržavanja poruke u chatu osobna odluka svakog korisnika i da će pošiljatelj imati posljednju riječ o tome kako su poruke koje šalje zaštićene.
FOTO: UNSPLASH