LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Istraživanje o potrošnji

Blagdanska avantura potrošnje: pozivamo studente da sudjeluju u velikom istraživanju!

Uključite se u „Istraživanje o navikama potrošnje studenata za vrijeme blagdana” i osvijetlite izazove s kojima se susrećete tijekom božićnog šopinga.

Uključite se u „Istraživanje o navikama potrošnje studenata za vrijeme blagdana” i osvijetlite izazove s kojima se susrećete tijekom božićnog šopinga.

Studentski budžet poznat je po elastičnosti, ali čak i on ima granice, posebno kada dođe blagdansko vrijeme i „sezona poklona“ ili takozvani božićni šoping. Situacija je odviše škakljiva ako imate veliku grupu prijatelja ili poveću obitelj, a svatko očekuje neku sitnicu.

Hoće li vaš studentski budžet preživjeti tu situaciju ili će neki ljudi iz vaše okoline ipak ostati praznih ruku, recite nam u ovom kratkom upitniku.

Odlučili smo provesti ovo istraživanje kako bismo utvrdili kakve su navike studenata kada je u pitanju blagdanski šoping, ali i da osvijetlimo izazove s kojima se susreću studenti prilikom istog.
 


VEZANO: Besplatni božićni pokloni koji će oduševiti tvoje najdraže




Uz pomoć rezultata istraživanja, moći ćemo još bolje prilagoditi financijske savjete i pomoći vam da što bolje rasporedite svoj studentski budžet. Ipak je priprema ključna u borbi s financijskim izazovima.

Kako bismo vam olakšali kupovinu božićnih poklona, ali i rasteretili vaš studentski budžet, odlučili smo vas darivati na našem WhatsApp kanalu.

Najbrži prstići moći će osvojiti studentski must have paket u kojem će pronaći sve ono što treba jednom studentu – od grickalica do konkretnijih stvari.

Pridružite se našoj WhatsApp zajednici, aktivno pratite obavijesti koje vam šaljemo i čekajte svoju priliku za osvajanjem studentskog paketa.

 
FOTO: WhatsApp QR kod Studentski.hr
 

 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA