LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
PRAVI HIT MEĐU KORISNICIMA

Na TikToku osvanuo video koji testira znanje o Hrvatskoj, provjerite koliko znate

Kviz koji testira znanje o Hrvatskoj posebno je privukao pažnju, a u videu možete naći pitanja na koja treba ponuditi odgovore.

Kviz koji testira znanje o Hrvatskoj posebno je privukao pažnju, a u videu možete naći pitanja na koja treba ponuditi odgovore.

Hrvatski kviz na TikTok profilu Ducky Quiz postao je pravi hit među korisnicima ove popularne platforme. Na tom profilu svakodnevno se pojavljuju razni kvizovi, ali onaj koji je nedavno objavljen kako bi testirao znanje o Hrvatskoj posebno je privukao pažnju.

Taj je kviz skupio nevjerojatnih pola milijuna pregleda, a ispod videa s kvizom skupio se veliki broj komentara, kako stranih korisnika, tako i Hrvata. Međutim, mnogi od onih koji su se javljali u komentarima nisu se proslavili svojim znanjem o Hrvatskoj, iako bi se očekivalo da oni koji žive u Hrvatskoj znaju točne odgovore na svih deset postavljenih pitanja.

Naime, većina njih je znala točne odgovore samo na pet pitanja, a ono što je posebno znenađujuće je to da je među stranim korisnicima bilo onih koji su pokazali iznimno dobro poznavanje Hrvatske, iako nisu odavdje. Tako je jedan Čeh ostvario rezultat  9 od 10 točnih odgovora, dok je jedan Mađar sve odgovore točno pogodio.

S obzirom na veliki interes koji je ovaj kviz pobudio, odlučili smo s vama podijeliti taj vdieo te vas motivirati da i vi provjerite svoje znanje.
@duckyquiz Réponse à @somestupididiot1234 It's time for a quiz about Croatia!! Hope you will enjoy it 😁🇭🇷 #quiz #croatia #trivia #croatiatiktok ♬ A Cup of Coffee - Muspace
FOTO: UNSPLASH