LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Samo za one dubljeg džepa

Luksuz vrijedan milijun kuna: Predstavljen je iPhone 14 koji dolazi s integriranim Rolex satom

Za sada su dostupna samo tri uređaja ove vrste te svaki od njih na poleđini ima složeni mehanički kronograf veličine 40 mm, a dodatno je ugrađeno osam dijamanata u kombinaciji sa zlatom.

Za sada su dostupna samo tri uređaja ove vrste te svaki od njih na poleđini ima složeni mehanički kronograf veličine 40 mm, a dodatno je ugrađeno osam dijamanata u kombinaciji sa zlatom.

Ono što je za neke kič, za druge je luksuz. Upravo tako možemo opisati iPhone 14 Pro, uređaj koji dolazi u kombinaciji, ni manje ni više, nego s legendarnim Rolex satom. Ne, ne radi se o skupocjenom poklon setu, već je riječ o satu koji je direktno integriran na poleđinu uređaja. Kreator je svjetska kompanija Caviar, koja u svojoj proizvodnji mobilne uređaje obogaćuje s raznim luksuznim materijalima. Njihov najnoviji proizvod spaja klasičan iPhone 14 Pro i Rolex sat pod oznakom Cosmograph Daytona. Za sada su dostupna samo tri uređaja ove vrste te svaki od njih na poleđini ima složeni mehanički kronograf veličine 40 mm, a dodatno je ugrađeno osam dijamanata u kombinaciji sa zlatom. Također, mobitel se može pohvaliti kućištem od titana koji je zaštićen PVD premazom. No, niti tu nije kraj luksuzu! Naime, iznad ugrađenog Rolexa, na iPhonu možemo vidjeti estetske komponente po uzoru na instrumental ploču koja se nalazila unutar trkaćeg automobila Daytona iz 1930-ih.

A sada dolazimo i do ključnog pitanja; Koliko ovaj prestiž košta? U još uvijek aktualnoj hrvatskoj valuti, cijena iznosi više od milijun kuna, dok točan iznos u dolarima glasi 133.670 američkih dolara. Proizvođači navode kako se radi o testnim primjercima te ako se tržište pozitivno reagira, kompanija će krenuti u komercijalniju proizvodnju.
 

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT