LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Industrija pametnih telefona

'Vrijeme je da prijeđete ogradu' - Samsung se u novoj reklami narugao korisnicima Apple uređaja

Reklama za novi sklopivi Samsung mobitel, gotovo je u potpunosti bazirana na izrugivanju korisnika Apple uređaja.

Reklama za novi sklopivi Samsung mobitel, gotovo je u potpunosti bazirana na izrugivanju korisnika Apple uređaja.

U sklopu promo kampanje za nove sklopive uređaje, Samsung se odlučio ponovno narugati svom najvećem konkurentu. Iz Samsunga su u fokus stavili svoju inovativnost, a s druge strane, posprdno su predstavili korisnike iPhone i Apple uređaja.

Reklama pod nazivom On the fence (Na ogradi), prikazuje nesretnog korisnika Ipohone koji se penje na ogradu te želi prijeći na drugu stranu, odnosno želi zakoračiti u Android svijet. 

Ne želiš otići, čekamo da sve to dođe ovamo - govori drugi korisnik iPhonea mladiću koji u očaju promatra imaginarni Android svijet. Na pitanje zašto mora čekati, mladić dobiva odgovor: Zato što je to ono što mi cijelo vrijeme radimo - čekamo...Iako su iz Samsunga očito željeli posprdati Apple uređaje, brojni korisnici su stali u obranu svojih omiljenih iPhone modela.

Btw, nisam sigurna da itko kupuje Samsungove sklopive mobitele. iPhone 14 ima najbolju kameru. Svi korisnici koje ja znam kupuju Android iz mržnje prema Appleu, ne mogu si priuštiti iPhone ili su im Samsung mobiteli dani kao službeni na poslu - stoji u jednom od brojnih komentara.

FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT