LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Čuda tehnologije

Aplikacije za organizirani, opušteni i zdravi život

Studentski život ponekad može biti jako težak. Ove tri aplikacije mogu vam pomoći da se nosite s njime.

Studentski život ponekad može biti jako težak. Ove tri aplikacije mogu vam pomoći da se nosite s njime.

Iako studentski život može biti zabavan, u isto vrijeme može biti i stresan. Učenje do kasno u noć, nabacivanje viška kilograma, slušanje predavanja na kojima stvarno ne želite biti, ali trebate se potpisati. Zbog svega toga bilo bi dobro da imate ove tri aplikacije koje bi vam mogle pomoći u svladavanju ponekad teškog studentskog života. 

Priority Matrix

Riječ je o aplikaciji koja je bazirana na Eisenhowerovoj metodi koja dijeli važnost obavljanja vaših zadataka na četiri kvadranta: 1. kritično i treba obaviti sada, 2. kritično, ali može se obaviti kasnije, 3. nije kritično, ali obavi sada, 4. nije kritično i obavi kasnije.

FOTO: collegecandy.com
 
Aplikacija je besplatna za iPhone i Android. Kreatori aplikacije tvrde kako vam ona može uštedjeti čak 45 minuta po danu.
 

Stop, Breathe & Think

Za sve one koji uče do ranih jutarnjih sati, a nakon toga moraju ići na fakultet te obaviti honorarni posao koji su našli putem Student servisa. S toliko obaveza polako se počinje luditi, a u tom slučaju najbolje je stati, malo promisliti o svemu i duboko udahnuti. Stop, Breathe & Think je aplikacija koja vam pomaže pri opuštanju i meditaciji u samo nekoliko minuta. 

FOTO: collegecandy.com
 
Aplikacija je besplatna za iPhone i Android, ali postoji mogućnost kupovine različitih metoda meditacije unutar aplikacije. Svaki uplaćeni dolar odlazi neprofitnoj organizaciji Tools For Peace
 

MyFitnessPal

Ovo je jedna od najpoznatijih besplatnih aplikacija za praćenje unosa i potrošnje kalorija. Nakon registracije, aplikacija računa vrijeme potrebno za gubitak kilograma i preporučeni dnevni unos kalorija kako biste izgubili određeni broj kilograma. 

FOTO: mactrast.com
 
Sve namirnice, pića i njihovu količinu koju ste pojeli tokom dana tražite u aplikaciji koja zatim zapisuje i zbraja kalorije.
Aplikacija je besplatna za Android te iPhone. 
FOTO: IMORE.COM