LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Inovativna radionica

Besplatna radionica „Illuminative”: prilika za buduće zvijezde mobilnih aplikacija!

Naučite kako se razvijaju mobilne aplikacije na besplatnoj radionici, čiji je domaćin Fakultet elektrotehnike i računarstva.

Naučite kako se razvijaju mobilne aplikacije na besplatnoj radionici, čiji je domaćin Fakultet elektrotehnike i računarstva.

Kada govorimo o mobilnim aplikacijama, zamišljamo svijet pun inovacija, kreativnosti i neprestanog učenja. Ali, jeste li se ikada zapitali kako se razvijaju te aplikacije koje svakodnevno koristimo? Ako osjećate iskru znatiželje, ova je radionica baš za vas.

FER će biti domaćin inovativne radionice pod nazivom Illuminative. Ova tjedna avantura, koja će se odvijati od 30. listopada do 6. studenog, nudi priliku svim zainteresiranim studentima da zarone duboko u svijet razvoja mobilnih aplikacija.

Bilo da ste student željan novih znanja ili osoba koja je uvijek željela uroniti u ovaj svijet, ova radionica nudi pregršt prilika. Ne samo da će vaš životopis dobiti zvjezdanu nadogradnju nego ćete imati i priliku upoznati industrijske profesionalce – one koji su možda vaši budući poslodavci.

Zašto se prijaviti?


1. Naučite od najboljih – ova radionica donosi predavanja i radionice vođene stručnjacima u području razvoja mobilnih aplikacija.
 

2. Mreža kontakata – upoznajte buduće kolege, sprijateljite se s ljudima sličnih interesa i steknite kontakte koji mogu oblikovati vašu karijeru.
 

3. Vrijedne nagrade – osim novog znanja, postoji i šansa da osvojite fantastične nagrade.
 

4. Budite dio revolucije – mobilne aplikacije mijenjaju svijet. Postanite dio te promjene.
 

5. Besplatna prijava – nema dodatnih troškova, trebate samo entuzijazam i želju za učenjem.
 

Prijavite se na radionicu prije 25. listopada preko poveznice. Za više informacija i svakodnevne novosti, posjetite Instagram i LinkedIn profil. 
 

„Prihvatite ovu priliku i postanite svjetionik u svijetu mobilnih aplikacija. Čekamo vas s nestrpljenjem! – poručuju iz EESTEC LC Zagreba.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA