LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zabava / Zanimljivosti

Student produkcije osmislio izložbu influencera; samo danas moguće ju je besplatno pogledati

Danas s početkom u 18 sati održava se izložba čiji su eksponati influenceri: Vid Juračić, Izabela Rakonić, Petar Bruno Basić, Marko Mrkić, Paula Jeričević, Dora Barker, Chempo i Duki te Dean Kotiga.

5 savjeta za pravilno pranje traperica

Ako svoju odjeću perete na pravilan način, duže će trajati, pa ako želite da vaše traperice budu očuvane duže, trebate im pružiti poseban tretman.

Na primjeru youtubera PewDiePieja donosimo kako postati poznati youtuber

PewDiePie je individua s gotovo najviše YouTube pretplatnika u svijetu youtubera. On ih broji oko 107 milijuna, a evo i zašto ga ljudi toliko vole.

KRIŽALJKA: Možete li na osnovi citata prepoznati o kojem se filmu radi?

Danas pokažite svoje znanje o klasičnim, kultnim filmovima od 70-ih godina nadalje.

Tri stvari na koje se trebaš naviknuti kao student

Upis godine, slaganje rasporeda i povratak u studentsku svakodnevicu: menza, faks, menza, studentski poslovi, tu i tamo koji izlazak je pred vratima. U svemu tome nađe se nekoliko stvari koje se događaju svake akademske godine i na koje se treba naviknuti.

Spremate se za vozački? Direktorica autoškole koja djeluje punih 30 godina ima nekoliko poruka za vas

Porazgovarali smo s direktoricom autoškole koja djeluje punih 30 godina, a koju visoka prolaznost na ispitima definitivno izdvaja od mnogih drugih. Otkrila je na čemu se temelji poslovanje Deltaprometa, kako izgleda cijeli proces osposobljavanja i na što kandidati moraju posebno pripaziti.

VIDEO: Lektorski savjeti o sklonidbi pokrata

U ovotjednom videu serije Klik za jezik lektori nastavljaju borbu s nepismenošću i bave se novom jezičnom temom – sklonidbom kratica i pokrata.

Diljem Hrvatske osvanuli plakati „Psi i mačke ne znaju zbrajati, ali znaju množiti se”; evo o čemu se radi

– U Hrvatskoj djeluje više od 30 skloništa za životinje i velik broj udruga za zaštitu životinja koje zbrinjavaju napuštene životinje. Svi imaju isti problem: zbog izostanka kastracije nastaje golem broj štenaca i mačića koje napuštaju neodgovorni skrbnici.

20 filmova koje trebate pogledati ako već niste

Donosimo vam listu od 20 izvrsnih filmova koje definitivno trebate uvrstiti na svoj popis za gledanje ako već niste.

3 šale koje morate prestati koristiti – jer nikome nisu smiješne

Izdvajamo top 3 najiritantnije šale koje smo svi čuli već bezbroj puta, a ne znamo kad smo im se zadnji put nasmijali i jesmo li uopće.