LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Opuštajući „rock”

„The Fall Of My Youth” – odabrali studenti!

Prije par mjeseci Ljudevit Ivić iz sastava Seed Holden postavio je visoka očekivanja za svoj novi album, na koncu ih je i ispunio.

Prije par mjeseci Ljudevit Ivić iz sastava Seed Holden postavio je visoka očekivanja za svoj novi album, na koncu ih je i ispunio.

Dobra je glazba znatno djelotvornija od šetnje, čaja, masaže ili sličnih metoda kada je opuštanje u pitanju, potvrdila su brojna istraživanja. Ako se još niste oporavili od stresa prouzrokovanog ne tako davnim ispitnim rokovima ili ste već uznemireni zbog nadolazećih kolokvija, ne bi bilo loše da se upravo uz mirne i melankolične tonove izolirate iz bučne svakodnevice. Vrijedi i za oporavak od mamurluka.  

Proveli smo miniistraživanje među bendovima te se opuštali uz njih proteklih tjedana kako bismo vam mogli pružiti savjete oko idealne glazbe za takvo što. Ovaj nas je zahtjevan zadatak doveo do Seed Holdena kao najbolje opcije.

Seed Holden mladi je rock bend osnovan u listopadu 2012. godine čiji potencijal obećava vrištanje s medijskih naslovnica. Talentirani Ljudevit Ivić iz ovog sastava još nam je u rujnu najavio novi album, postavljajući vrlo visoka očekivanja koja je na koncu ispunio.

– Radi se o mirnom i akustičnom albumu koji zahtijeva pozornije slušanje uz lyricse. – rekao je.

I, doista, The Fall Of My Youth iskren je, nostalgičan, melankoličan, miran i lascivan – baš kao što autor kaže.

– Povratak u djetinjstvo, u toplinu, u naivnost... Inozemstvo, neonska svjetla i duhovi grada. Na kraju nada i vjera u bolje sutra. – Ivićev je opis albuma kojim se ponosi.

Zašto se našao na tronu našeg istraživanja, nema potrebe objašnjavati. Udobno se smjestite i poslušajte album, shvatit ćete. I posebno obratite pažnju na tekst.

FOTO: BOJAN MOLNAR / EFEKT MEDIA