LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Glazbeni spektakl na hrvatskoj obali

Sea Star Festival ruši sve rekorde: u 24 sata „planulo“ 11 000 ulaznica

Jeste li već osigurali svoje ulaznice za jedan od najvećih glazbenih događaja na hrvatskoj obali? Požurite, prva je „runda“ rasprodana u samo 24 sata!

Jeste li već osigurali svoje ulaznice za jedan od najvećih glazbenih događaja na hrvatskoj obali? Požurite, prva je „runda“ rasprodana u samo 24 sata!

Ogroman interes za prvo izdanje Sea Stara u Umagu rezultirao je rekordnim početkom prodaje za jedan festival u Hrvatskoj. Nakon samo 24 sata, umaški glazbeni spektakl ima garantiranih fantastičnih 11 000 posjetitelja! Nakon što su prve i najpovoljnije ulaznice otišle u velikom broju, koji je nadmašio sva očekivanja, u prodaji je novi, veoma ograničen broj ulaznica po promotivnoj cijeni od 229 kn, što je čak 50 posto uštede u odnosu na završnu cijenu!

Prvog dana prodaje razgrabljeno je nevjerojatnih 5500 ulaznica za Sea Star Festival u čak 22 zemlje svijeta. Među kupcima, dakako, prednjači regionalna publika, ali primjetan je i velik broj Britanaca i Nizozemaca. U sklopu novogodišnje EXIT-ove akcije 1 ulaznica = 4 festivala, gdje svi kupci ulaznice za festival u Novom Sadu na poklon dobivaju ulaznice za hrvatski Sea Star, crnogorski Sea Dance i rumunjski Revolution, prodano je čak 18 000 karata. Iz dosadašnjeg iskustva, najmanje trećina tih kupaca registrirat će se i za dolazak u Umag 26. i 27. svibnja, što znači da prvo izdanje festivala u resortu Stella Maris već sad ima osiguranih 11 tisuća posjetitelja!

Dolazak EXIT-a u Hrvatsku i pokretanje Sea Star Festivala najveća je glazbena, kulturna i turistička vijest proteklog tjedna u gotovo svim relevantnim regionalnim medijima. Nakon višegodišnjih poziva ljubitelja te intenzivne suradnje s hrvatskim glazbenicima, umjetnicima i medijima od svog osnivanja naovamo, EXIT tim idućeg ljeta dolazi u Istru. Ta informacija, zajedno s prvim objavljenim headlinerima (The Prodigy, regionalna senzacija Dubioza Kolektiv te domaćini Urban & 4) i izuzetno povoljnom poklon cijenom festivalskih ulaznica, koja se na snazi održala 24 sata, rezultirala je pravim stampedom prema prodajnim mjestima i online prodaji sistema Ticketshop i Entrio. Impresivnih 11 tisuća posjetitelja nakon svega jednog dana s pravom govori da će Stella Marisom, na prvoj postaji EXIT Avanture, kroz festivalska vrata proći ukupno 50 tisuća posjetitelja.

Nastavak prodajne akcije donosi ograničen broj festivalskih ulaznica koje se mogu kupiti po novoj poklon cijeni od 229 kn, što je 50 posto niže od završnog iznosa. Propusnice se mogu pronaći u sistemima Ticketshop.hr i Entrio. U ponudi se, osim ulaznica, nalaze smještaj u apartmanima prekrasnog festivalskog kompleksa po cijeni već od 9,99 eura po osobi i veoma ograničen broj promotivnih paketa u koji su uključeni šestodnevni smještaj u kampu festivala i ulaznica za festival po cijeni već od 49 eura. Više informacija o smještaju i turističkim paketima može se pronaći na poveznici. Također, Sea Star pripremio je Premium i Premium plus ponude za festivalski kamp po cijeni od 209, odnosno, 249 kn.

Novi festivalski biser Mediterana predstavit će neka od najznačajnijih imena svjetske i regionalne glazbene scene na šest različitih pozornica, a osim dva glavna dana (26. i 27. svibnja), posjetitelje u turističkom kompleksu Stella Maris očekuje i veliki tulum zagrijavanja u četvrtak, 25. svibnja, kao i afterparty za one najizdržljivije u nedjelju, 28. svibnja.

FOTO: SEA STAR FESTIVAL