LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski predstavnici

Riječki Zbor objavio popis kandidata za studentske predstavnike – FFRI nema nijednog

Online izbori studentskih predstavnika održat će se 21. i 23. rujna od 8 do 20 sati. Donosimo privremene liste po sastavnicama.

Online izbori studentskih predstavnika održat će se 21. i 23. rujna od 8 do 20 sati. Donosimo privremene liste po sastavnicama.

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavio je popis kandidata za studentske predstavnike na sastavnicama Sveučilišta u Rijeci za studentske izbore koji će se ove godine prvi put održati online. Kandidature su pristigle sa 6 sastavnica, a s Filozofskog fakultetanije pristigla nijedna. U nastavku donosimo privremene liste po sastavnicama.

Akademija primijenjenih umjetnosti

Na Akademiji kandidata ima samo za 1. izbornu jedinicu, odnosno za preddiplomsku razinu studija, a na popisu se nalazi samo jedna kandidatkinja i njezina zamjenica. Riječ je o studentici Antoniji Radošević i njezinoj zamjenici Ivani Ivančić.

Ekonomski fakultet u Rijeci

S Ekonomskog fakulteta stiglo je čak 5 prijava za 1. izbornu jedinicu (preddiplomski) i 3 za 2. izbornu jedinicu (diplomski).

Što se tiče preddiplomskog studija, kandidati i njihovi zamjenici su sljedeći: 
  • Ema Aničić (Ana Aničić)
  • Marko Gabud (Robert Siliconi)
  • Tea Grlić (Lea Tot)
  • Lara Habulan (Edi Salković)
  • Andrija Herceg (Dino Bobanović).
Na diplomskom studiju kandidatu su:
  • Anđela Berčić (Andrea Ključarić)
  • Valentina Nuli (Nikolina Jurić)
  • Karla Vizinger (Marija Vidović).
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

S ovog su Fakulteta pristigle prijave samo za 1. izbornu jedinicu, a to su studenti: Jure Bulović (Jakov Hailo), Mihaela Jurković (Štefanija Jelačić), Nika Kurti (Iva Breulj).

Tehnički fakultet

S Tehničkog fakulteta u Rijeci pristigle su prijave za tri izborne jedinice do 30. lipnja 2020. godine. U 1. izbornoj jedinici kandidirala se Tina Mlinarić, a kao njezin zamjenik kandidirao se Karlo Težak. U 2. izbornoj jedinici kandidirao se Biagio Mazzone, dok se kao zamjenik kandidirao Ivan Jandrić. U 3. izbornoj jedinici kandidirano je troje ljudi za predsjednika i troje za zamjenika: Sandi Baressi Šegota (Ivan Lorencin), David Ištoković (Maja Marković), Jelena Musulin (Daniel Štifanić).

Do 8. rujna pristigle su prijave za 1. i 2. izbornu jedinicu: 
  • 1. izborna jedinica: Mihael Ćuže (Rino Žeželić), Roberto Koren (Josip Črep), Alen Gačić (Katarina Križanović) i Danijel Marjanović (Josip Horvat)
  • 2. izborna jedinica: Marina Banov (Valentina Ecimović), Antonio Barišić (Jakov Petrović), Ivan Buterin (Leon Samardžić), Dean Krbavac (Nenad Busić), Lana Miličević (Karlo Džafić) i Romario Novak (Luka Repušić).
Izbori će se održati online uz AAI@EduHr podatke i to 21. rujna od 8 do 20 sati i 23. rujna od 8 do 20 sati. Više informacija možete pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY