LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studio Smijeha

Pomirba Dalmatinaca i Purgera u showu "Ae buraz"

Nasmijite se najjačim forama na temu purgersko-dalmatinskih odnosa u Studiju Smijeha. Tematska stand-up večer očekuje vas 8. srpnja.

Nasmijite se najjačim forama na temu purgersko-dalmatinskih odnosa u Studiju Smijeha. Tematska stand-up večer očekuje vas 8. srpnja.

Petak 8. srpnja rezervirajte za Studio Smijeha. U 20:30 h na reertoaru je tematska stand-up večer pod nazivom Ae buraz.

Oduvijek je poznato da se Dalmatinci i kontinentalci Hrvatske međusobno baš i ne podnose. Kako bi ispravili tu pogrešku, priprema se večer u kojoj će se dvije strane ujediniti u smijehu i zabavi. Ako ste jedan od onih kojima je ae odgovor na sve ili di si buraz redovno pitanje, u ovoj večeri pronaći ćete sebe.

Iz glavnog grada Dalmacije stižu dvojica mladih komičara kojima je karijera tek na početku. To ne znači da dečki nemaju pojma što rade. Štoviše, hvataju vas u smijeh kao što ribari mrežom hvataju ribe.

Njima će se u ime Zagreba suprotstaviti dvoje iskusnih komičara koje već poznate iz naših predstava i nasmijati vas najjačim forama na temu purgersko-dalmatinskih odnosa. Pred vas izlaze: Zagrepčani Tihomir Paravina, Tin Sedlar i Marina Orsag te Splićani Josip Škiljo i Tomislav Primorac.

Cijena ulaznice iznosi 40 kuna.

 

FOTO: STUDIO SMIJEHA