LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kako (ne) uletjeti

Otkrili ste nam najbolje i najgore ulete: “Nisam respirator, al' dišem za tebe!”

Mislili smo da su neke fore davno izumrle kada je u pitanju upucavanje, no rezultati ankete koju smo proveli pokazali su nam drugačije. Otkrivamo što prolazi kao ulet, a što ne!

Mislili smo da su neke fore davno izumrle kada je u pitanju upucavanje, no rezultati ankete koju smo proveli pokazali su nam drugačije. Otkrivamo što prolazi kao ulet, a što ne!

Nedavno smo vas pitali da nam navedete neke najbolje i najgore ulete koje ste doživjeli ili s kojima ste vi pokušali uletjeti nekome. Na našu su anketu uglavnom (62,5%) odgovorile cure, sudionici najvećim dijelom (75%) spadaju u dobnu skupinu od 19 do 25 godina, dok je preostali dio anketiranih star do 18 godina. 

Podijeljena iskustva definitivno su zanimljiva. U nastavku donosimo par najzanimljivijih, ali najgorih uleta koje su djevojke doživjele:
– Srce, ja sam infarkt, maznut' ću te večeras.
– Ja se tebi sviđam, a ti meni?
– Curo znam da nisi zubar, al' imaš lipe zube.
– Nisam respirator, al' dišem za tebe #coronatime.
Djevojke koje su nam navele ove primjere uleta nisu bile naročito oduševljene:
– Dogodio se u jednom izlasku, bio mi je odbojan jer je seljački. – rekla je djevojka kojoj je uletio dečko s forom o infarktu.
– Ulet je bio seljački i tip je djelovao narcisoidno te sam se odmah okrenula i otišla. – kaže nam cura koja je doživjela drugi po redu ranije navedeni ulet.
– Suvišno je išta više za reći – govori djevojka kojoj je dečko uletio s pričom o zubima.

Izvor: GIPHY

Nije sve tako crno, pa ima romantika koji su uletjeli s forama koje su se djevojkama svidjele. Evo koje primjere navode kao dobre ulete:
– U kafiću gdje izlazim u rodnom gradu, konobar (inače isto student, prijatelj od prijatelja, ali ga nikada nisam do tad vidjela) je, kada sam zatražila račun, taj račun donio, zgužvao preda mnom i rekao: Ovo ti je riješeno ako sutra odeš sa mnom na kavu. Oborio me s nogu odvažnošću te smo zajedno bili dvije godine, a bili bismo i dalje da nije kilometara između nas.
– U kafiću u Sinju, blagdan Velike Gospe, lik mi je rekao: Lipa si ki Gospe. Bilo mi je slatko jer sam čula bar nešto originalno, no nismo završili skupa.
– Sadašnji dečko mi je, nakon što sam prihvatila njegov zahtjev za prijateljstvom, napisao poruku I bolje ti je. Prva poruka pa prijeteća haha. Nije baš najbolji ulet, ali skupa smo već skoro 4 godine, tako da je bio uspješan.
Zanimljivo je da nijedna cura nije uletjela dečku – neke zato što nikada nisu prilazile prve, neke jer se nikome ne upucavaju, a jedna nam je otkrila da je mislila uletjeti dečku koji joj je uletio s s forom u rodnom gradu, ali preduhitrio ju je.
FOTO: PEXELS